Sunday, March 31, 2013

Ti måter å bruke dine styrker, gaver, talenter og evner som pensjonist

Jeg må være ærlig med deg, den største menneskelige sviktende er ikke å kunne dømme din egen personlige styrker, gaver, talenter og evner. Faktisk, hvis du er som folk flest, kan du tilbringe altfor mye tid identifisere svakheter og tilbringe all din tid prøver å overvinne disse ufullkommenheter. Dette er svært skadelig for vår ånd og helt tar bort fra dine styrker og talenter. Hvis du har gjort dette hele livet, nå er det tid å stoppe! Å være en vellykket pensjonist betyr lære å bruke styrker, gaver, talenter og evner. I denne artikkelen vil vi diskutere ti påvist tips for å hjelpe deg med å dra nytte av dine evner:


• Anerkjenne din evner-første er at du trenger å gjøre er gjenkjenne dine evner og avvise følelsen av utilstrekkelighet. Du må kjenne dine sterke sider, gaver, talenter og evner, uansett hva de kan være. Tror på din 'sanne selv' og finne ut hva du er virkelig god til og hva din "unike ringer er." Vi alle har spesielle talenter og er unike personer.


• Identifisere din unike styrker-utforske og identifisere dine styrker og talenter. For eksempel, hvis du hadde forfulgt snekring som en karriere, eller som en hobby, kan din styrker være et øye for detaljer, presisjon og kreativitet. Du kan forme karrieren din after-retirement rundt disse trekkene.


• Være trygg og stolt av din strengths– det er en naturlig tendens til å underplay dine sterke sider. Tross alt, ønsker ingen å være en "skryte" men pensjon er tiden for å være trygg og stolt. Du har oppnådd så mye i livet ditt, og nå er tiden for å dra nytte av dine ferdigheter. Så, OK å gi deg selv et lite trykk på baksiden. Ved å benytte dine sterke sider, kan du oppnå alt av målene dine og hjelpe andre i din vei.


• Bygge pensjonert livet ditt rundt dine styrker-etter erkjenner din styrke, gaver, talenter og evner, planlegger pensjonert livet ditt rundt dem. Bruk dine ferdigheter og talenter til å identifisere muligheter. Kanskje vil du forfølge en 'andre' karriere etter pensjonsalder eller en frivillig mulighet. Mulighetene er uendelige. Å være bare åpen og mottakelig for å motta og du vil få en følelse av fylde og prestasjon.


• Finne nye mål. Nå som du har litt tid på hendene, virkelig tenke på dine mål og ambisjoner. Hva er det som du ønsker å oppnå i livet ditt? Dine drømmer, som er endret siden du var en tenåring? Har du fortsatt har de samme interessene som du gjorde for 20 år siden? Hvordan kan du gjøre dine drømmer blir en realitet?


• Start en virksomhet-i dag, pensjonister er bedre utdannede og dyktige. Bruk dine kunnskaper og ferdigheter til å starte en virksomhet eller en ideell organisasjon. Ikke bare vil du bruke dine talenter i en fantastisk måte, men du vil gjøre et betydelig bidrag til verden.


• Utdanne andre-hvis undervisning og coaching er din spesielle talent deretter ikke hog det, kan du dele dine kunnskaper med andre. Gjennomføre voksenopplæring klasser eller veileder studenter.


• Re-utdanning-Reeducate deg selv. Tross alt, læring er en livslang prosess, og du kan bruke din pensjonisttilværelse år for å øke din kunnskap. Ta denne tid til å lære nye ferdigheter eller friske opp rustne seg.


• Samfunnstjeneste-betale tilbake til samfunnet som ga deg så mye av frivillig for dine tjenester. For eksempel, hvis du er en pensjonert snekker, kan kanskje du gjøre cribs etter en tenårings graviditet Le.


• Forblir aktive –Stay aktiv i samfunnet. Kanskje du kan kjøre for politiske kontor, hjelpe noen med sin kampanje, bli diakon, uansett hva du er kalt til å gjøre.


I konklusjonen, har alle spesielle gaver og talenter som kan utnyttes for å gjøre verden til et bedre sted å leve. Selv om de var tidligere skjulte eller sovende, er pensjon tid til å dra nytte og forfølge dem.

No comments:

Post a Comment