Friday, March 15, 2013

Hater sjefen din? Jobbe hjemmefra kan være et alternativ

Planlegger å jobbe hjemmefra? God idé, det er masse penger å hente. Dessverre, de fleste av de pengene skal gjøres fra deg. Samvittighetsløs bedrifter er mer enn villige til å gjøre kaken i himmelen-løfter i bytte for din $29.99 eller $49.99 en gang betaling. De ulike nettstedene karriere er fylt med disse arbeid fra hjem koblinger, alle av dem som ønsker dine penger på forhånd.


Hva du må spørre deg selv er ikke skal du betale dem deres avgift, men hvorfor de ønsker du for i første omgang. Hvis deres ideen er så bra, hvorfor trenger de deg til menneskemengden markedsplassen? Den nærmere som kan komme til et monopol, jo mer penger som kan gjøres. Dette er en enkel regel av virksomheten. Konkurranse koster alle.


Kanskje er svaret på dette spørsmålet at sin forretningsmodell har ingenting å gjøre med den faktiske arbeid hjemme virksomhet, og alt å gjøre med å få deg til å klikk på den blinkende knappen og angi kredittkortnummeret ditt. Når du tenker på at nesten hver eneste selskapet selger det samme lei kontakter gamle arbeid hjemme, denne teorien blir det veldig klart. Det er bare så mange ting du kan gjøre hjemmefra som faktisk vil tjene penger for deg direkte, eller i form av en lønnsslipp.


Ta en titt på de forskjellige mulighetene som disse programmene tilbyr, er en som synes å dukke opp mest konvolutt stuffing. Internett er littered med lovende tilbud for disse typer jobber. Ser litt dypere, det finnes også en rekke nettsteder som hevder at uansett hvor mange konvolutter du ting, du kommer til å tjene mindre penger enn de fleste ulovlige innvandrere. Ikke akkurat en få rike rask business plan.


Langt er den enkleste måten å teste arbeidet på hjem vann å prøve å selge på en av ulike nettauksjoner. Uten navngiving noen av dem, er jeg sikker på at en har allerede spratt inn i hodet ditt. Dette er den billigste måten å prøve ut arbeidet fra hjemme-metoden. Ta en titt på hva folk selger, finne ut hvor de får det og beregne hvor mye de gjør. Hvis du føler du kan duplisere sin forretningsmodell, gir den en prøve. Et par timer om natten og i helgene er alt som trengs for å starte noe av denne art, og du vil raskt avgjøre hvis de jobber er lik belønningen.


Selge på auksjon nettsteder ikke noe; Hva med å sette opp en informasjon nettside? Vet du alt det er å vite om noe andre mennesker vil finne interessant? Annonsørene er mer enn villige til å betale deg for å få tilgang til disse interessert Webområdebrukerne. Men før du kjører og bruke penger på et domenenavn og webhotell, nøye vurdere hva du har tenkt å bygge. Forskning betydningen av viktige ordlyden, koblinger, SEO og de mange andre faktorene som går inn i bygningen en vellykket nettside folk skal ønske å besøke, og kunne finne.


Før du bestemmer deg å klikke på en av de blinkende knapper som lover deg rikdom beyond drømmer for mer dødelige, kontroller at du ikke selger deg selv kort. Hvis du er virkelig slags person som kan arbeide fra hjemmet og eier sin egen forretning, bør du også være typen person som kan finne svar på spørsmål uten å betale folk til å gjøre det for deg. Alt om selvtillit er å arbeide for deg selv. Du skal ikke ha en sjef å kjøre til, eller kollegaer å legge skylden på. Pengene kommer til å stoppe med deg, og penger du gjør eller taper kommer til å bli din. Hvis du vil være uavhengig, deretter start ut på den måten. Se på de blinkende knapper lovende rikdommene, og vurdere dem for hva de virkelig er; bug zappers for bankkontoen din.

No comments:

Post a Comment