Saturday, March 9, 2013

Er du på utkikk etter en ny jobb? Er du sikker på at du kan Pass bakgrunnssjekk?

Selskaper tar en nærmere titt på som de ansette i dag. Fra økt sikkerhetsbekymringer til en økning i uaktsom ansetter søksmål forstår selskapene at dårlig hiring beslutninger kan føre dem store problemer.


Det er derfor over 90% av arbeidsgivere nå kjøre bakgrunnssjekker på potensielle ansetter.


Under en bakgrunnssjekk tar en ansettende selskapet en god titt på din personlige og profesjonelle historie. De kontroller utdanning og siste sysselsetting, sjekk for å se om det er kriminell aktivitet i din fortid, og snakke med referanser. Noen selskaper kan også se på din kjøring posten, kreditthistorie eller tidligere narkotika testing resultater.


Hvis du vil kjøre en grundig bakgrunnssjekk, trenger et selskap noen spesifikke opplysninger fra deg. For eksempel, trenger de kontaktinformasjon for dine tidligere arbeidsgivere og navnene på dine tidligere Tilsynspersoner.


Denne typen detaljert informasjon er vanligvis ikke finnes på en CV, selv en som er profesjonelt forberedt. Så selskaper har fylle kandidater ut en jobbsøknad som er spesielt designet for å få informasjonen som kreves for å kjøre en fullstendig bakgrunnssjekk.


Hvordan du fyller ut et selskaps jobbsøknad er direkte knyttet til hvorvidt du få jobben. Faktisk, si over 80% av bedriftene at avvik på en jobbsøknad kan ta en kandidat av hensyn.


Når du fyller ut en jobbsøknad, vil du forsikre deg om at informasjonen er fullstendig og lett å kontrollere. Men er det mange situasjoner som kan forårsake problemer for en søker. Her er noen:


Hva slags informasjon gir deg for en tidligere arbeidsgiver som har gått ut av business?


Hvis du jobbet for et selskap gjennom en midlertidig byrå, som gjør du liste som arbeidsgiver?


Hvis du ble avfyrt fra den forrige jobben, bør du la den av programmet?


Hvordan du svare på disse og andre spørsmål kan utgjøre forskjellen mellom en rask og vellykket bakgrunnssjekk og en som sliper å stoppe, fordi informasjon ikke kan kontrolleres. Menneskelige ressurser vil vanligvis forsiktig mot å ansette noen som informasjonen er vanskelig å lese, har hull eller inkonsekvenser eller mangler viktige detaljer.


En vellykket jobbsøking krever en profesjonelle CV, sterk intervjue ferdigheter, og en can-do holdning. Disse verktøyene vil få deg i døren og hjelpe deg å gjøre final cut.


Men hvis du ikke passerer bakgrunnssjekk, du vil ikke få jobben.


Ta deg tid til å forberede den detaljerte informasjonen som vil gå på din jobbsøknad. Det er en av de beste tingene du kan gjøre i din jobbsøking.

No comments:

Post a Comment