Sunday, March 10, 2013

Medisinsk transkripsjon - karriere, hjem virksomhet, eller begge deler?

En av de store tingene om en karriere i medisinsk transkripsjon er at nesten hvem som helst kan sette opp et kontor å håndtere plikter en medisinsk transcriptionist eller en medisinsk transkripsjon tjenesten. Selv office kravene er ganske generiske, betyr dette har potensial for en hjemme-basert bedrift.


En datamaskin og Internett-tilkobling er sannsynligvis din største behov for medisinsk transkripsjon, selv om teknologien har virkelig kommet langt i dette feltet. Mer enn noen gang, er det produkter som kan hjelpe deg langs denne banen, å gjøre arbeidet enklere og hjelpe i hastighet og nøyaktighet.


Hvis du vet lite om medisinsk transkripsjoner, må du kanskje ideen om at en lege eller annet helsepersonell registrerer informasjon på en båndopptaker og medisinsk transcriptionist bare skriver hva registreres. Digitale opptak har sterkt hjulpet medisinsk transkripsjon industrien. Er det ikke lenger behov for å håndtere skrapete bånd og dårlig lydkvalitet.


Industrien er også gjør det enkelt å gjøre diktering enkelt for kundene dine. Du trenger ikke engang å ha fysisk innspillingen enheten brukes av helsepersonell i hånden. Det finnes flere alternativer for telefon opptak. Du kan sette opp en opptaker designet spesielt for medisinsk transkripsjon på telefonlinjen din egen og har dine kunder ringe i deres diktater. Disse systemene er sikker og enkel å bruke for både du og klienten. Og når du har diktater de inn i din personlige opptak-maskin, kan du velge hva du skal gjøre med informasjonen. Du kan distribuere den til et annet mål (diktering programvaren på datamaskinen, for eksempel) eller transkribere direkte fra apparatet.


Mange av opptakerne kommer med enkle kontroller slik at du kan starte, stoppe, pause, Spol fremover eller spille segmenter av innspilling med føttene eller stemme. Dette etterlater hendene fri til å gjøre deres å skrive.


Det finnes også flere typer programvare tilgjengelig som vil hjelpe deg å gjøre jobben din mer effektivt. Det vil ikke ta lang tid å finne ut at Microsoft og andre skrive programmer er ikke ideelt for medisinsk transkripsjon. Vilkårene og egennavn - inkludert medikamentnavn - sannsynligvis ikke vil bli gjenkjent. Feil er også sannsynlig å falle gjennom svakhetene til disse systemene. Ved hjelp av programmer som er spesielt utviklet for medisinsk transkripsjon industrien vil tillate deg å mer nøyaktig vurdere arbeidet ditt.


Med teknologien og opplæring som er tilgjengelig, kan du se at det er en ganske enkel sak å bli involvert i denne industrien. Mange mennesker gjøre selv det fra komforten av sine egne hjem. Dette er imidlertid ikke hjem virksomhet for travle foreldre som ønsker å arbeide noen timer i løpet av sin smårolling daglig naptime. De fleste fristene forbundet med medisinsk transkripsjon er ganske stram, og det er ikke rom for feil.


Det er ingen tvil om at medisinsk transkripsjon er ikke for alle, men det er en viktig del av helsevesenet industri og en som gir en god leve for dem som velger å forfølge dette aspektet.

No comments:

Post a Comment