Tuesday, March 5, 2013

Å finne rett kulinarisk skolen For deg

Har du noen gang tenkt på mulighet til å gå til kulinariske skolen for å bli en profesjonell kokk eller starte en ny karriere i hospitality management? Kanskje du ønsker å gå til skolen bare for å bli en bedre kokk hjemme? Den gode nyheten er at det er mange store skoler og høyskoler i hver stat til å oppnå dine mål.


Basert på antall matlaging skoler åpning hvert år, må det være en masse folk interessert i å få inn i kulinariske verden. Jeg leste nylig en artikkel i våre lokale avisen om veksten i lokale kulinariske skoler, og tallene overrasket meg. Det ser ut til at supermarkeder, gourmet butikker, lokale restauranter, høgskoler, ex-kokker og omtrent alle andre som har rommet og kompetanse er å sette på en forkle og åpne en skole.


Mange av disse skolene er det for absolutte nybegynnere som bare ønsker å lære å koke vann og komme seg rundt på kjøkkenet uten å skade seg selv. Disse klassene har en tendens til å være mer moro hvor du se en profesjonell kokk Tilbered et måltid og du kommer til å dele den med resten av klassen. Det er en god måte å møte noen interessante mennesker, lære noen kulinariske triks og smake litt deilig mat.


Og så er det skoler for hjemme kokker som har litt erfaring, men ønsker å videreutvikle sine ferdigheter og lære noen nye teknikker. Disse skolene har en tendens til å ha klasserom med enkelte stasjonene der studentene lære ved å gjøre. Ofte disse klassene vil spesialisere seg i en bestemt teknikk eller matlaging stil.


Men hva med enkeltpersoner som ønsker å gjøre matlaging deres karriere og gå tilbake til skolen for en grad i kulinariske utdanning? De kan du lære om hospitality management å mestre ferdigheter som trengs for å kjøre en resort, en restaurant eller en temapark. Eller de vil bli profesjonelle kokker og stek i noen av de beste restaurantene i landet.


Heldig for dem, det er nå mer enn 500 yrkesrettet, college og university programmer spredt rundt i landet med flere skoler åpning hvert år som tilbyr førsteklasses utdannelsesnivåer i dette feltet. Det større spørsmålet er: hvordan du velger beste kulinariske skolen for deg?


Her er noen trinn for å hjelpe deg med å begrense feltet og forenkle din beslutning:


Trinn 1 - finne ut hva du skal gjøre etter du utdannet.


Vil du starte en cateringselskapet, gjøre bakverk og fancy desserter eller hva med å administrere en restaurant? Når du har en idé om hva det er at du ønsker å spesialisere seg i, kan du begrense søket til bare disse skolene som tilbyr de nødvendige klassene.


Hvis du har ingen anelse om hva du ønsker å gjøre i kulinariske-feltet, må du huske å gå til en skole som tilbyr en rekke valg i hvert felt i bransjen-liksom som å ta en liberal arts' tilnærming.


Trinn 2 - avgjøre hva som er viktigst for deg i en skole. Noen emner kan du tenke på før du velger en skole er:


Beliggenhet
Inntakskrav
Lengden på programmet og klasse tidsplan
Kostnader og økonomisk støtte
Klassestørrelse og student-å-fakultetet forholdet
Klasserom
Klasse Rutetider
Skolens lærere og omdømme
Grader og akkrediteringer
Externship muligheter
Plasseringen og bolig
Skoler kontakter, jobb plassering og/eller praksisplasser


Trinn 3: opprette en liste over skoler du kontakte for mer informasjon.


Du kan starte med telefonkatalogens gule sider, men hvis du ikke finner en skole nær nok, eller en som streiker din synes, prøve gjør en søke på Internett. Skriv bare i "matlaging skoler i [staten]", eller "kulinariske skoler [din tilstand]", og du vil finne hundrevis av fører til skoler over hele verden. Skriv inn kulinariske skoler med en by og den ville trangt innløp ned i feltet enda mer.


Det er også en liste over topp skoler oppført av staten på The motvillige Gourmet web-område. Gå til http://www.reluctantgourmet.com/cooking_schools.htm og klikke på staten av ditt valg og plukke en by av interesse.


Når du finner noen skoler som ser lovende, lese litt om dem å se hva de har å tilby. De fleste nettsteder vil gi et kort skjema som du kan fylle ut for mer informasjon. Når du fyller ut skjemaet og sende det tilbake til skolen, noen skal ringe deg i løpet av en dag eller to for å svare på spørsmål, gi deg ytterligere informasjon, og tilbyr å sende deg noen brosjyrer og et program.


Være sikker på å ha en liste over spørsmålene som skal besvares når du snakker med en skolens representant. Du kan også be om en liste over nåværende studenter og nyutdannede å kontakte for deres vurdering av skolen.


Dette er også en god tid å spørre om stipend og hva skolen har å tilby. Hvis finansiering kommer til å være et problem, er det bedre å finne ut alternativer nå i stedet for å vente til du har blitt akseptert. Husk de school representantene er der for å hjelpe og mest, jeg har funnet, ikke presse for hardt - selv om det er deres jobb å selge deg på skolen.


Trinn 4 - smale ned i feltet.


Når du ser over hva skolene har å tilby, og har snakket med representanter, kan du begynne å eliminere de som bare ikke passer til dine behov. Kanskje en skole er for langt, for kostbart, eller bare ikke tilbyr kurs du er interessert i å ta.


Trinn 5 - besøk skolene som passer best.


Etter min mening er dette en av de mest viktige trinnene du kan gjøre for å sørge for at du skal være lykkelig på noen kokkeskole. Du vil se den faktiske klasserom du vil være til stede, se noen av lærere og elever i aksjon, og få en følelse for omgivelsene å sørge for at du vil passe i.


Jeg en gang gjorde feilen å ta en ny jobb på Wall Street med en konkurrent uten noen gang å se kontorene jeg ville være i arbeid i. Sikker på at pengene var bedre, og jeg trodde jeg ville gjøre raskere framgang, men da jeg kom for min første dag av arbeid, jeg kunne ikke tro forholdene som de ville ha meg til å arbeide i. Kontorlokaler var gamle, skitne og utdatert i forhold til hvor jeg jobbet. Jeg var forferdet, og bare varte i ca fire måneder!


Sørg derfor for at skolen der du tenker på å investere din tid og penger er som god, om ikke bedre, enn brosjyren de sender til deg.


Trinn 6 - gjelder din beste plukker.


Når du har gjort dine besøk, trangt innløp ned feltet til topp valg og forberede programmene ble du sendt. Pass på å være ryddig og fullstendig, og gi alt de spør deg for skolene. Hvis du har spørsmål om programmet, plukke opp telefonen en gang og få svar. Du ønsker ikke å sende inn ufullstendig skjemaer.


Trinn 7 - Velg din skole.


Når varslet av skoler av din godkjennelse, kan du bestemme hvilken skole fungerer best for deg. Fordi du gjorde leksene dine og fulgte trinnene ovenfor, skal denne endelige valget være enkelt.


Sikker være å informere skolen du velger du vil være til stede, og finne ut hvilke trinn er nødvendig å få deg registrert og hva du trenger å starte skole.


Selv om denne artikkelen ble skrevet for de av dere som er interessert i å gå til kulinariske skolen, kan du følge de samme prosedyrene når du velger noen videre utdanning grad. Hvis du tenker på det, er det akkurat som å få alt prepped og klar til å gå (mise en place) før du begynner å tilberede et måltid.


Copyright © 2005 G. Stephen Jones, den motvillige gourmetmat

No comments:

Post a Comment