Wednesday, March 20, 2013

I jakten på en telekommunikasjon karriere? Hvordan å flytte fremover

Teknologisk evolusjon, drivkraften bak veksten av telekommunikasjonsindustrien, fortsetter å endre måten vi kommuniserer. Oppføringen nivå kandidater søker en fersk utfordring, så vel som erfarne profesjonelle som ønsker å fremme karrieren telekommunikasjon bør gjøre kjent seg med den nyeste teknologien for å med hell trives i dette raskt voksende industri. Forsterket data overføring evner og raskere kommunikasjonstjenestene i fremtiden vil fortsette å avsløre helt nye verdener for innovative og teknikken-savvy. Drivkraften er ugjenkallelig. En må derfor, rasende bygge og selge sine tekniske ferdigheter for å konkurrere effektivt for de beste telekommunikasjon jobbene tilgjengelig.


Telekommunikasjon jobber er fordelt i flere sysselsetting sektorer i bransjen: kablet og trådløst telecom, forhandlere, satellitt, kabel og andre telekom-leverandører, for eksempel. Økt bruk av trådløs kommunikasjon i det siste tiåret har gjort trådløse telekommunikasjonsoperatører største sysselsetting sektoren i bransjen, etterfulgt av kablet telecom. Fagarbeidere fra alle yrker. 17% er engasjert i teknisk posisjoner i datamaskinen software engineering, dataprogrammering, nettverkssystemer og kommunikasjon dataanalyse. Som betydelig vekst i trådløs, kabel og satellitt teknologi, høyhastighets tale, video, grafikk og andre datatjenester mark fremtiden for bransjen, mange nye telekommunikasjon jobbmuligheter vil benytte seg til aspirerende ingeniører og datamaskinen fagfolk.


For de på jakt etter deg oppdatert tekniske ferdigheter er college utdanning/sertifiseringer, online tekniske programmer eller pågående profesjonell utvikling/informasjon seminarer verdt alternativer å vurdere. Telekommunikasjon programmer utstyre elevene med grunnleggende, så vel som avanserte tekniske kunnskaper og ferdigheter til å utvide deres karrieremuligheter. Mens Bachelor of Science grad programmene fokuserer på grunnleggende av telekommunikasjon, kan mastergrad programmer studentene å spesialisere seg i bestemte områder av interesse. Online programmer og muligheter for fjernundervisning aktiverer full tid fagfolk til å forfølge fortsatte trening uten å svekke deres nåværende karriere forpliktelser.


Alt i alt, design investere i fortsatt teknisk utdanning, mens forbereder en fremtidig telekommunikasjon-karriere vil sikkert høste langsiktige fordeler - det vil ta mye tatt kunnskap, bakgrunn og ferdigheter i trådløs teknologi, laser og fiberoptisk teknologi, telefoni, datakomprimering, programmering og/eller programvare for å imponere den neste generasjonen av telekom arbeidsgivere.

No comments:

Post a Comment