Sunday, March 17, 2013

Karrieretips: 9 trinn til nye jobb suksess

Denne måneden hundretusener av strebere--fra de bærer fersk starte preget diplomer gjennom veteraner på arbeidsplassen - nye arbeidsplasser.


Overlevelse, for ikke å snakke av suksess, er langt fra garantert.


En fjerdedel av de i deres første karriere jobber overleve ikke det første året, ifølge en studie av The sysselsetting Foundation. Nesten halvparten er ut døren i 18 måneder, rapporterer ledelse IQ, en trening fast.


Meldingen er klar: gjenkjenne den ekstreme betydningen av å få av på høyre fot fra dag én på en ny jobb. Ytelse i de tidlige dagene vil ofte gi sterk og varig indikatorer for både ansatte og arbeidsgiver som hvordan en ny leie vil utføre. Rettferdig eller urettferdig, første inntrykk har en varig effekt på suksess.


Ni grunnleggende retningslinjer


Det er ni grunnleggende retningslinjer som kan være nyttig i å gjøre mest mulig ut av den første jobben.


1. Arbeid, arbeide, arbeide og deretter jobbe litt mer. Ingen erstatning, nei avbryte vil erstatte arbeid. Dette betyr mer enn arbeider flittig fra åtte til fem. Ta arbeid hjem for nettene og i helgene. I nærheten av total nedsenking i jobben anbefales.


2. Ankomme tidlig på jobb og bli sent. Begynne å jobbe minst 30 minutter før den angitte starttidspunktet for de første månedene. Dette er en god tid, før avbrudd av starttid, å ta vare på rutinemessige oppgaver og få et forsprang på dagen.


Sjefen er ofte også i tidlig. (Som kan ha noe å gjøre med hans å være sjefen.) Det er en flott tid å bli bedre kjent med ham. Demonstrere interesse i jobben. Be om ekstra informasjon og veiledning.


Bo en stund etter vanlige timer. Rydde opp personlig arbeidsplassen. Samle filene og lesing materialer for å ta med hjem for gjennomgang den kvelden. Lag en liste over tiltak som skal iverksettes neste dag.


3. Ikke forvente å erobre verden i seks måneder. Men innser resultattavlen opererer fra dag én.


4. Ikke vær redd for å stille spørsmål og søke hjelp når det trengs. For å gjøre det er et tegn på styrke ikke en innrømmelse av svakhet, som ofte er antatt. Søker assistanse, intelligent, viser tillit og ønske om å gjøre jobben. Tilegne seg en mentor så snart som mulig. Finne noen som har vært rundt banen å tilby coaching og dele erfaringer. Dette vil ikke være vanskelig å gjøre; fleste liker å bli spurt om råd.


5. Observere hvordan ting "egentlig blir gjort." Lær hvordan maskiner av organisasjonen fungerer. (Dette er sannsynlig å være ganske forskjellig fra hva er stavet i politikk og opplæringsveiledninger.) Absorbere folklore.


6. Ikke delta danner det seg klikker, eller håndtere i kontoret politikk. La sladder til andre.


7. Respekt hierarkiet. Organisasjonen er større og sterkere enn noen person. Den nye gutten i nabolaget kan ikke endre den i begynnelsen. Gjenkjenne og respekt det er en kjede av kommandoen; alle har en sjef. Opprørerne overleve sjelden i lang tid.


8. Har kunnskapen av virksomheten... oppdraget av organisasjonen, hva den gjør og hva verdier det representerer. Lær hvordan jobben passer inn i helheten.


9. Tilpasse seg miljøet. Observere stil av kjole-tilfeldige eller mer knappet ned? - og bli guidet av det. Virksomheten er gjort på en uformell måte eller strengt av reglene? Ved memoer og formelle møter eller ansikt til ansikt diskusjoner og sjansen møter i gangen?


Det gjør bare sunn fornuft å gjenkjenne at de som går i strid med disse retningslinjene gjøre livet vanskelig for seg selv og øke oddsen mot deres suksess. Hvem trenger det?

No comments:

Post a Comment