Thursday, March 14, 2013

Fremtiden for fly - fly-ingeniører

Noen gang lurer på hvordan fly fly, som lager dem, eller hvordan nye fly utvikles? Som utvikler sikkerhet og komfort funksjoner, eller hvordan navigasjon, datamaskin og radar systemene fungerer i et fly? Svaret er fly-ingeniører-personer som utforme, utvikle og forbedre fly, og som drømmer og forestille seg fremtidens air flight og luften reise. Leter du etter en givende og personlig utfordrende karriere? Flyteknikk kan være jobben for deg.


Fly-ingeniører arbeider med fly og andre fly for eksempel helikoptre. Det er ganske et utvalg i form av områdene de kan fokusere på: kommersielle fly, militære og forsvar, eller fremtidige prototyper. En person kan fokusere på en bestemt modell av fly, eller kan være involvert i arbeid som påvirker flere typer fly, eller kunne fokusere på områder som påvirker flight fysikk generelt. På grunn av ulike, og spesialisering tilgjengelig er arbeidet interessant, utfordrende, og stadig forandring; innlemmer de nyeste fremskrittene innen teknologi, vitenskap og kunnskap. Dette er definitivt en interessant og dynamisk felt.


Det finnes mange felt av spesialisering innen fly-ingeniører. Aeronautical ingeniører vil utforme og utvikle nye systemer og produkter. Aeronautical test teknikerne koordinere testing og ytelse av fly. Aerodynamisk spesialister fokusere på områder som aerodynamikk, termodynamikk og konseptet prototyper og strukturelle ingeniører kan vie seg til strukturelle design og navigering i et fly; og andre kan undersøke fly systemfeil og krasjer, å forhindre ulykker fra hender i fremtiden, og for å sikre den høyeste grad av sikkerhet som mulig.


Typen ferdigheter som fly-ingeniører har inkluderer kreativitet, avansert statistisk, problemet løse og matematiske ferdigheter; muligheten til å tenke logisk; og en god forståelse av fysikk, vitenskap og teknologi, sammen med en positiv holdning og en vilje til å bli utfordret, og å tenke ut av boksen.


Fly-ingeniører krever en bachelor-grad i mekanisk eller luftfartsteknologi for en oppføring nivå jobb. Vanligvis, fly-ingeniører begynner som en junior ingeniør eller trainee å få erfaring i deres interesse. Avansement krever vanligvis minst en mastergrad, lisensstatusen som en profesjonell ingeniør, solid arbeidserfaring og jobb ytelse.


Feltet for flyteknikk er spennende, og tilbyr en rekke felt å utforske og spesialiserer seg på. Ved å fokusere på enhver tenkelig stykke luftfartøy teknologien, disse fly-ingeniører muliggjøre sikker flytur, og arbeider kontinuerlig på måter å forbedre fly sikkerhet, komfort og ytelse. Dette er mennesker som vil re-forestille og utforme nye flight prototyper av fremtiden, utvikle nye spennende teknologier og måter å fly og reise.


Visjonen om fremtidige flyreiser er nå i en fluks: med mengden flytrafikken i dag, og problemene som blir opplevd i form av kostnader av de største flyselskap selskapene, har hele visjonen om fremtidige flyreiser blir beregnet på nytt, og nye ideer og fly blir utviklet og testet. Det er en spennende tid for de vurderer karrierer som fly-ingeniører.

No comments:

Post a Comment