Sunday, March 3, 2013

Søkeord som vil plassere din CV øverst i valg-bassenget

For noen grunn, skrive en beskrivelse av oss selv og våre liv prestasjoner er en vanskelig oppgave. Det er lett nok til å fortelle om livet til andre, men når det innebærer å beskrive det med sikte på å sikre en jobb; plutselig er ord for å beskrive våre talenter slippe oss. Dermed begynner prosessen med å gjenoppta skriftlig. For å gjøre en CV som beskriver personlige prestasjoner på en måte som vil bli lagt merke til, må ordenes kraft brukes, som bruk av søkeord kan ringe eller bryte en CV. Søkeord består av leksikonet som er knyttet til feltet du søker for å innarbeide. Inkludert slike ordforråd angir noen savvy i feltet, og vil tiltrekke arbeidsgivere øyne til en CV. Nøkkelord er også ordene som gjør en sterk CV: ord av handlingen, og ord som viser prestasjon og prestasjon - i motsetning til ordene som bare beskriver tidligere arbeid. Til slutt, bruke ordforrådet for å markedsføre CVen. Markedsføring har vist seg for å være et kraftig verktøy, og bør brukes i instrumentet i CVen. Med de rette søkeordene kan sterkt endre tonen i en CV, snu gjennomsnittlig curriculum vitae til en fremragende beskrivelse av prestasjoner og talent.


Svært ofte, hvis du søker til en jobb, er du søker til mange. Stor - som sjansene for å finne en passende jobb er økt; ikke så stor - som CVen er laget til å samsvare som mange jobbsøknader som mulig. Heldigvis, de fleste av ulike jobber som brukes for å falle under samme sjanger, så CV vil passe fleste av jobbene. Det er imidlertid viktig å gjøre CV så spesifikk som mulig til hver jobb. Dette er ikke bare øker sjansene for å bli oppdaget, som skreddersy din CV for å markere din mest relevant kompetanse og erfaring til hver bestemt jobb vil resultere i en mer interessant CV enn en generalisert, men viser også potensielle arbeidsgiver at du virkelig er interessert i bestemte posisjon, og har lagt innsats i å gjøre en CV som ikke er generisk. Styring bort fra de generelle CV og holde en CV fokusert er bare bra i jobbsøknader.


Dette er hvor søkeord kommer. Det er viktig å vise potensielle arbeidsgivere at du er en hard arbeidstaker som vil være en fordel for selskapet - så vel som av ansattypen som allerede vet om feltet. Hvis du ikke er ennå kjent, bli kunnskapsrik i leksikonet vedrørende jobben. Vis at din tidligere jobber har brukt ferdigheter som må brukes i denne jobben. Angi at du er ikke bare i stand til, men du er interessert nok å investere din tid i å lære om det før blir lovet en lønn i jobben. Dette viser potensial og dedikasjon, trekk som er enkelt å formidle ved hjelp av de riktige søkeordene som samsvarer med det som karrieren krever.


Feilen at altfor mange CV forfattere gjør tenker at den beste slags frasering må være ruten som andre har tatt. I en CV, holder til en akseptert form er i orden, men bruker andres ord er ikke! Dette vil gjøre din CV som alle andre - ryddig, komplett og kjedelig. Når du blar gjennom andres CVer, lære og følger god CV-skjemaet, og lære og unngå de vanlige ordene. Ordforråd brukt må være relevant for deg, og hjelpe beskrive så spesifikt som mulig det du har gjort i hele ditt utdanning og tidligere ansettelser. Ordforråd som er relevant for deg er ikke bare det som gjelder for jobben du vil, men det som gjelder for deg: ikke bruker ord som du ikke vet betydningen av - det er viktig at din CV gjenspeiler du. På samme tid, må du bruke riktig grammatikk og ordforråd, at det ikke er foreldet. Med andre ord, bo innenfor grensen: Bruk vokabular for å angi at du er en velutdannet, moderne person, som utelater pretensiøs ord og vanlige slang, som verken enden av spekteret vil styrke en CV.


Ordene du vil bruke bør være ord som gjør deg mest attraktive kandidaten. Med andre ord, din CV er din sterkeste første markedsføringsverktøy, og ordvalg spiller en stor rolle i denne markedsføring ordningen. Ord bør vise deg som en aktiv, medvirkende spiller til hver jobb og team du har jobbet med. Din CV bør markere dine prestasjoner på tidligere jobber - ikke din ansvar. Bruker ord handling må du hoppe fra papiret inn i CV leserens sinn. Ekskludere jobber som ikke søke på noen måte til jobben du håpe på, og slå dine aktiviteter til poeng som styrke ditt potensial som en kandidat. For eksempel, Fokuser på hvordan du brakte fotball-lag sammen og stor gruppe-dynamikk som du bidro til å etablere som kaptein for laget. Dette er mer verdifull kunnskap enn en vinnende posten (med mindre du er en NCAA mester). Dette ekstra trinnet omsorg inn din CV vil resultere i en mye sterkere CV.


Å lage en unik CV tar tid og krefter, men er mulig og veldig verdt det. En gjennomsnittlig liste over prestasjonene og ansettelser kan bli en sterk CV hvis formulert korrekt. Å huske å bruke nøkkelord som er knyttet til karrieren, i tillegg til søkeord som beskikket din CV kan utgjøre forskjellen mellom et gjennomsnitt og en eksepsjonell CV. Markedsføre deg selv som ikke bare en god arbeidstaker og teammedlem, men som en kreativ tillegg, vil også styrke verdien av en CV. Kontroller at i passende form av en standard CV, din er helt unik når det gjelder innhold. Ord, de strengene av morphemes som verden er aldri mindre enn, er hemmeligheten til å gjøre en sterk, unike CV når den brukes med forsiktig tanke og oppmerksomhet.

No comments:

Post a Comment