Monday, March 11, 2013

Starte nye med en sykepleie karriere

"Jeg bare ønsker å gi noe tilbake," sier en ny sykepleier fra en nylig uteksaminert klassen. I motsetning til din typisk nykommer til en sykepleie karriere er Steve ikke i tyveårene og kvinnelige. Heller, han er en av det økende antallet "ikke-tradisjonelle" sykepleiere som har adoptert en sykepleie karriere etter et liv med arbeid i et annet felt. Sykepleie er økende i popularitet som en ny karriere for mange grunner, ikke minst av dem er det faktum at det er en jobb som gjør at du føler godt om deg selv.


Dette voksende segmentet i pleie verden kjent som annengrads eller andre karriere sykepleiere, og bringer en unik skrå til pasientbehandlingen. Ifølge instruktører og veiledere har andre karriere sykepleiere en sterk arbeidsmoral og en forpliktelse til å hjelpe andre som gjør dem en kreditt til yrket. Andre karriere sykepleiere kommer fra alle samfunnslag. Mange har avanserte grader i andre felt, men har handlet i deres Wall Street porteføljer for et par gummi-soled sko og et stetoskop. For noen, drivkraft var tap av en jobb på grunn av nedbemanning, men for mange, beslutningen var en bevisst satsing på å gi noe tilbake til verden. De ønsker å arbeide i en jobb som direkte fordeler mennesker, hvor de kan gjøre en synlig forskjell i noens liv. Hands-on medisinsk hjelp i sykepleie karrieren gir dem en tilfredsstillelse som er vanskelig å finne i noen annen linje med arbeid.


Hvis du vurderer nytt inn i verden for arbeidet som sykepleier, er det muligheter åpne i sykehus, sykehjem, medisinske fasiliteter, polikliniske programmene og folkehelsen områder. Du kan bygge en sykepleie karriere arbeider i forskning og teknologi, eller gjøre direkte pasientomsorg, eller begge. En yrkesmessig sykepleie karriere kan gi deg en sjanse til å arbeide i sports medicine, industrielle medisin eller feltet rehabilitering. Som et hjem helsetjenester arbeideren, kan du gjøre en stor forskjell i kvaliteten av livet for nye foreldre og deres barn, voksne som står overfor store medisinske avgjørelser, barn og familier coping med diabetes og astma og eldre som krever et par timer med faglært pleie omsorg i uken for å holde seg hjemme blant sine familier og minner.


Det er også muligheter for en sykepleie karriere i mer uvanlige områder, spesielt hvis du velger å gå videre til mer spesialisert trening og erverve en avansert grad. Det er vanskelig å forestille seg en mer tilfredsstillende karriere enn en som sykepleier-jordmor, bidrar til å innlede nye liv inn i verden, for eksempel, eller som en sykepleier utøver å hjelpe foreldre med å takle barnas sykdommer. Mange andre karriere sykepleiere kombinere sine tidligere erfaringer med sin nye sykepleie karriere å åpne nye dører. En paralegal med mange års erfaring kan arbeide innen medisinsk jus som konsulent, å hjelpe sykehus og medisinske fasiliteter opprette policyer som er rettferdige for både pasienter og ansatte. En lærer kan trekke på års klasserommet erfaring å jobbe som sykepleier i samfunnet, utdanne barn på medisinsk bevissthet og lære dem hvordan å ta ansvar for kroniske sykdommer som astma og diabetes.


Det er nesten ingen begrensning til typer jobber og utfordringer åpne til noen som velger å satse på en karriere i sykepleie. Hvis du har valgt å forfølge sykepleie som en ny karriere, ta deg tid til å studere alle alternativene og finne det som er mest tilfredsstillende for deg. Det kan være en ny karriere, men det er en som kan vare du for resten av livet ditt.

1 comment:

  1. Jeg har utdannelse innen sykepleie, men ønsker igrunn ikke å jobbe som vanlig sykepleier. Finnes det noen mulighet for å få jobb i f.eks leger uten grenser eller noe lignende foretak? Å arbeide i fattige land uten at det er frivilig arbeid mener jeg, jeg er for frivilig arbeid, men må jo ha noe å leve av

    ReplyDelete