Wednesday, March 13, 2013

Paralegals - topp organisasjoner du trenger å vite

Karriere innen paralegals begynte å utvikle i USA i 1960- og 1970-tallet som advokater begynte ansette assistenter til å hjelpe dem med papirarbeid, case etterforskning og generelle plikter. Som flere advokater begynte ansette juridisk bistand, American Bar Association dannet stående komite på juridisk assistanse for å hjelpe satt standarden i advokatassistent - advokat forholdet, sysselsetting retningslinjer og andre plikter forbundet med advokatassistent eller juridisk assistent. At komiteen ble dannet i 1960, og i dag består av både advokater og profesjonell paralegals. American Bar Association tilbyr et sertifiseringsprogram som institusjoner som gir kurs i advokatassistent instruksjon som gir baren foreningen muligheten til å sette standarder i utdanning av juridiske assistenter.


Det er flere store nasjonale faglige organisasjoner for paralegals i USA, i tillegg til deres representasjon i American Bar Association. Noen av disse organisasjonene har bidratt til å danne karrierefeltet av advokatassistent eller juridisk assistent.


To profesjonelle organisasjoner, nasjonale foreningen av juridiske assistenter (NALA) og National Federation av advokatassistent foreninger (NFPA), som sammen representerer mer enn 30.000 paralegals over hele USA Organisasjoner, har mens begge arbeider for å tjene advokatassistent yrket, vært konkurransedyktig under fastsettelse språket som hjelper form av yrket. NFPA foretrekker bruk av ordet advokatassistent mens NALA foretrekker begrepet Juridisk assistent.


American Association for advokatassistent utdanning (AAfPE) er en organisasjon av institusjoner og lærere av advokatassistent utdanningsprogrammer. Organisasjonen tilstreber konsekvent advokatassistent education standards.


En ny organisasjon for paralegals begynte i 2003, og begynte raskt å sette standarder i feltet Juridisk assistent. Den amerikanske Alliansen Paralegals serverer individer. Medlemmer i den amerikanske Alliansen Paralegals er nødvendig for å oppfylle visse pedagogisk eller erfaring retningslinjer for å være en stemmeberettigede medlem. Organisasjonen var den første nasjonale organisasjonen for paralegals å bli involvert i innstillingen minimum pedagogisk standarder og retningslinjer.


Hvis du er en advokatassistent håper å oppnå medlemsskap i en nasjonal profesjonell organisasjon, kan du gjøre noen undersøkelser for å se hva slags foreninger er typiske for ditt område. De nasjonale organisasjonene vil sannsynligvis ha stat og regionale grupper møte i ditt område, eller et nærliggende område. Snakk med andre paralegals i ditt område for å se om de har profesjonelle medlemskap i en av disse organisasjonene. Spørre om fordelene og faglig utvikling trening organisasjoner tilbyr.


Hvis du bare inn en karriere som paralegal eller bare begynnelsen trening for slik en karriere, se hvis en profesjonell medlemskap kan hjelpe deg i din karriereplaner. Kanskje ville en organisasjon som tilbyr ulike nettverk eller jobben varsel work boards være til nytte for noen ønsker å komme inn i feltet. Medlemskap kan være som å ha en insider trekke for deg. Også, hvis du er en student planlegger å gå inn feltet advokatassistent, en nasjonal organisasjon kan være i stand til å hekte deg med stipend eller andre finansielle award informasjon som hjelper deg med å fullføre treningen din. Kontakte alle advokatassistent organisasjonene som du kan finne for å se om de har spesiell informasjon som kan hjelpe deg langs stien din til din juridiske karriere.


Denne artikkelen kan reproduseres bare i sin helhet.

No comments:

Post a Comment