Friday, March 8, 2013

Hvordan søke på jobber som flyvertinne

Hvis du ønsket å bli en flyvertinne i gamle dager, var det en ganske enkel prosess. Du bare gikk til flyselskapets billett møte, ba om et program og tok den hjem. Når du har fylt det ut, du sendte det i til hjemmekontor og ventet på dem til å ringe deg for et intervju.


Tidene har forandret seg, og så har rekrutteringsprosessen for jobber som en flyvertinne. Disse dager, er den raskeste og enkleste måten å søke på en jobb som en flyvertinne på Internett. Ditt første stopp i jobben jakten på den perfekte flyvertinne jobben er en søkemotor eller katalog for å finne webområder over så mange flyselskaper som mulig. Ikke glem å ta med charter tjenester og brøk eier flyselskaper som er blant den høyeste betaler alle jobber som en flyvertinne. Med denne listen i hånden, fyre opp webleseren igjen, og begynn å treffe flyselskapet selskapet web-områder.


Pass på at du har din hele CV-informasjon som er samlet sammen. Mange av flyselskapet nettsteder nå gjøre sine foreløpige screening av søkere til flyvertinne jobber over Internett. Kanskje du kunne laste opp din nåværende CV sammen med et følgebrev, eller du må kanskje skrive inn dine detaljer i et webskjema. Mange jobb eksperter anbefaler at hvis du får et valg, velger for å bruke det medfølgende skjemaet i stedet for å laste opp din CV. Ofte, feeds skjemaet navn og detaljer direkte til en database som selskapet vil bruke når du sender ut invitasjoner til søkere til å delta på gruppe intervjuer og informative økter planlagt rundt om i landet.


Telefonintervjuer for flyvertinne jobber


Noen flyselskaper har registrert telefonintervjuer sile ut folk som søker jobber som en flyvertinne. Du kan finne telefonnummeret i en rekruttering-annonse i avisen, eller få det gjennom reservasjoner linjen for flyselskapet du vil bruke. Når du ringer, vil du høre en kort beskrivelse av jobbene som er tilgjengelige, og så du vil bli bedt om å sende inn navn, adresse og kontaktinformasjon over telefonen, og for å svare på flere spørsmål om situasjoner som du kan kjøre opp mot i jobben. De registreres intervjuene vil bli vurdert av ledere som ansetter, og de som gjør godt på spørsmålene vil bli invitert for ansikt til ansikt intervjuer for jobber som en flyvertinne.


Flyselskapet åpent hus intervjuer (og på Campus rekruttering)


Den vanligste måten å starte prosessen når du vurderer en jobb som en flyvertinne er gjennom et åpent hus/intervju holdt av et flyselskap. Flyselskaper holder ofte dette når de planlegger å starte en ny opplæring klasse, eller for å åpne en base i en ny by. Vanligvis, er de annonsert i delene jobb i lokalavisen et par dager før åpent hus. På dagen av eventen, vil rekrutterere gi en kort presentasjon om hvordan det er for å jobbe som flyvertinne for deres flyselskap. Når presentasjonen er ferdig, vil interessert søkere bli invitert til å gå på scenen og presentere seg med en kort forklaring på deres jobb historie og kvalifikasjoner. De som synes best egnet for jobben ville være diskret anmodet å forbli i en på én eller liten gruppe intervjuer.


Fordi flyselskapene ansette langt færre personer i jobber som flyvertinnene enn tallet som gjelder, de har råd til å være kresen og ansette bare de som virkelig fanger øyet av rekrutterer. Det betyr imidlertid at du må være vedvarende. Stopp ikke med en flyselskapet eller en prøve. Gjelde flere forskjellige selskaper, og følge opp på din igjen. Det er langt mer jobber som flyvertinnene enn du forventer - du må bare fortsette å lete etter dem.

No comments:

Post a Comment