Tuesday, March 26, 2013

IT-konsulenter: Stasjonære, bærbare PC-er og PDA som Profit Centers

Hvis du er en av disse IT-konsulenter som bryter ut i elveblest ved tanken på å få hendene skitne med lave marginer salg av stasjonære PCer, bærbare PCer eller PDAer, kan du ikke se langt nok utenfor boksen. I denne artikkelen vil vi se på hvordan å tjene på kundenes behov for full-service støtte for stasjonære, bærbare PC-er og PDA.


IT konsulenter roller som teknologi påvirkere


IT-konsulenter som har vært i bransjen en stund allerede vet at smart PC maskinvare utvalg kan gjøre installasjon, støtte, feilsøking og oppgradere arbeidet mye lettere.


Å velge riktig PCer og relaterte eksterne enheter kan dramatisk øke systempåliteligheten, som bidrar til å holde din verdifulle klienter lykkelig. Plukke feil PC-maskinvare og vel, la oss ikke engang gå dit! Når PC-maskinvare begynner å handle på, får klienter peeved... . og klienter kan faktisk "skylden" IT-konsulenter for sine IT-relaterte problemer.


Som en tommelfingerregel er det en god idé å holde seg på den "gode" siden av folk som godkjenne din serviceavtaler og logger sjekkene dine stor retainer.


Nye fremskritt innen teknologi


Til tross for alle fremskrittene i løpet av siste har årene, ærverdige stasjonære, bærbare og serveren forblitt stifter av PC-maskinvare verden. Jada, det er nykommere. Siden midten av-'90s, har både Palm og Microsoft spissen konkurrerende håndholdte standarder. Men den viktigste PC maskinvare verden har ikke sett mye endring av IT-konsulenter.


Og nå er det spesielle formål rack-monterbart servere, med sikkert mer framover, dedikert til de unike kravene serverer høy-volum Web-områder.


IT-konsulenter har en enorm fortjeneste mulighet med maskinvare salg


IT-konsulenter spille en svært viktig rolle som kundene dine primære teknologi influencer-som anbefaler hva du skal kjøpe. Dette ansvaret presenterer en enorm forretningsmulighet for det konsulenter med stasjonære PC-er, bærbare PC-er og PDA.


Copyright MMI-MMVI, datamaskin konsulenter hemmeligheter. Alle over hele verden rettigheter.

No comments:

Post a Comment