Monday, March 18, 2013

Lønn forhandlinger Tips du ikke gå glipp av

Intervjuet var bra og nå Forhandlingstid for sin lønn. Arbeidsgiver ber deg om et åpent spørsmål om lønn du forventer. Du vet at ditt svar kan påvirke din sjanse til å få flere fordi hvis du sitere en figur som er for høy, så han kan mentalt slå deg av listen, og hvis du sitere for lav du vil være kort selge deg selv. Det er en viktig del av hele prosessen fordi den setter en verdi på dine evner. Du burde vite verdien du bringe. Dette er et spørsmål som du ikke kan være fanget drivel om så dens bedre du få litt informasjon og fikse ditt sanne verdi. Og markedsprisen for den jobben.


Først og fremst må du finne dine sanne verdien. Den grunnleggende verdien kommer ut av dine kvalifikasjoner og erfaring og den forrige verdien festet til den. Hvis du kommer til å bo i samme linje av virksomhet, dvs. Hvis du har utviklet noen kjernekompetanse i ditt område, ville du sikkert være ute etter for å få mer enn hva du tidligere ble tilbudt og en høyere ansvar. I tillegg hvis du har samlet opp noen flere kvalifikasjoner underveis vil det sikkert legge til din prislappen. Stedet for postering, størrelse og type eller organisasjon, vekstutsiktene etc vil sikkert saken mens du vurdere din verdi. Bortsett fra bare gjør en egenvurdering hjelper det også for å gå gjennom en rekrutterer eller ansette byråer fordi de er mer klar over markedspris organisasjoner er villig til å betale. Bortsett fra å lage et rent objektiv og business orientert beslutning om de vil gi deg en rimelig tilnærming til din markedsverdi.


For det andre, samle informasjon om hva markedet betaler for jobben du søkt om. Slå opp nettsteder på Internett, sjekk ut rekruttering byråer, snakke med andre fagfolk, referere til bransjen tidsskrifter og få et anslag av jobben er sikkert å betale. Det er noen avgift basert tjenester så vel som gir deg denne typen informasjon. Nå vet du hva jobben betaler og hva du tror du er verdt. Null ned til en figur i området avhengig av din erfaring og kvalifikasjoner. Aldri la det bli kjent at du er desperat etter jobben fordi som vil drastisk skifte kraften i arbeidsgivers favør under forhandlingene. Her vil alle undersøkelsene du har gjort komme i hendig. Vet alt om pakkene som tilbys i form av kvoter og slikt, så du ikke blir tatt på usikker grunn.


Når dere forhandler lønn, er det best ikke å driste seg ut informasjon først. Spør arbeidsgiveren området de betaler for denne posisjonen og hva en rettferdig kompensasjon ville være i henhold til dem. Hvis de gir noen figur, kan du alltid bedre på den. Start på den høyere enden av skalaen fordi de vil forhandle om også. Det er best å sitere et utvalg til å begynne med, så alle kan føle seg for typen figur som er gjensidig akseptabel. Hvis du har gjort leksene dine kan du overbevise arbeidsgiver hvorfor du synes du fortjener typen kompensasjon du har sitert. Hvis arbeidsgiver føles du plass til jobben, vil de normalt gå et stykke å få deg. Det er opp til deg å overbevise din arbeidsgiver at du er verdt det.


Det er alltid best å forlate forhandlingene åpen endte til slutt. Du kan si at du er åpen for å tilby sine, og at du vil forvente en rettferdig og rettferdig kompensasjonspakke fra dem. Ta deg tid til å tenke om pakken og bruk din gode dømmekraft når det gjelder karriere flytte, vekst utsiktene etc mens du vurderer deres tilbud.


Lykke til!

No comments:

Post a Comment