Saturday, March 30, 2013

Konsulent dataferdigheter: Kan du være din egen sjef?

Hvis du akkurat har begynt, hva trenger du å vite om de forretningsmessige aspektene ved å være sin egen sjef? Det virkelig koker ned til to veldig grei ting. Du må ha noen grunnleggende virksomhet ferdigheter og kunnskap, og du trenger du motivasjon til å bli en datamaskin konsulent.


Motivasjon


Må du virkelig ønsker å bli en datamaskin konsulent dårlig. Tenk på noe du noensinne virkelig har oppnådd i livet. Det er om eksamen fra school, eller passerer en test. Kanskje det var å få førerkort, gifte seg, kanskje kjøpe din første bil eller hjemme, kanskje å bli foreldre.


Uansett hva det er, tok det en masse motivasjon og vilje. Det er alltid kommer til å være oppturer og nedturer, noen tøffe dager og noen tøffe uker, men i de fleste tilfeller er det sannsynligvis kommer til å være vel verdt det til slutt. Finnes det verktøy og tips som du kan bruke, men til slutt stasjonen og ønsket må komme innenfra.


Step By Step Plan


Den andre delen er å vite de viktigste trinnene du må ukentlig som du får gjennom din første månedene. Du trenger å vite hva du får for ditt kontor, hva du skal ha i bilen med deg, hva du skal gjøre når du setter opp kreditt politikk, hva du skal gjøre for å omfanget ut konkurranse, hva å lade, som til nettverket med, som er verdt å suge opp til og vet hvem du er å kaste bort tid med. Alt dette kan bli undervist.


Du må finne ut dine utgifter, hva du må fakturere ut på, hvordan å organisere alt, hva du skal kjøpe, og sannsynligvis like viktig, hva ikke å kjøpe. Du må finne ut hvordan du kan arbeide mer effektivt, får betalt for din tid og får betalt godt for din tid på å jobbe som en datamaskin konsulent. Den store delen er at disse er alle svært lærevillig ting.


Du kan bli en datamaskin konsulent


Hvis du klarer å mestre ulike programvare og operativsystemer for nettverk og maskinvareenheter gjennom årene kan du definitivt få hendene rundt en håndfull viktig virksomhet ferdigheter som du trenger for å bli en datamaskin konsulent.


Copyright MMI-MMVI, liten Biz Tech snakke. Alle over hele verden rettigheter.

No comments:

Post a Comment