Friday, March 1, 2013

Slik kjører du en flyvertinne Jobbsøk

Du vet at det er jobben for deg. Du har gjort alle lesing, og du forstår at arbeider som en flyvertinne ikke alle glamour og spenning. Du vet det er hardt arbeid og engasjement involvert, og at pengene - Vel, ingen blir en flyvertinne for å bli rik, tross alt. Det spiller ingen rolle - har du ditt sinn består, og du er ferd med å ta fatt på en flyvertinne jobbsøking. Her er noen tips om å drive en flyvertinne Jobbsøk som vil hjelpe deg med å finne jobber som du ønsker å søke om.


1. De store flyselskapene er bare 10% av feltet for jobbsøkingen flyvertinne.


Det er over 60 små og mellomstore flyselskapene i USA - over 80 hvis du legger til kanadiske basert airlines også. Mens de store flyselskapene har kuttet tilbake på å ansette og har selv furloughed flyvertinnene siden 2001, er liten flyselskapene blomstrende. Hvis du ønsker for å arbeide med brøk operatører og charter-tjenester, er flyvertinne jobb søk mulighetene enda bredere. Jobbene er der ute - du trenger bare å utvide omfanget av din jobbsøking utover de store seks.


2. Ikke overse tradisjonell jobb jakt metoder i jobbsøkingen flyvertinne.


Ja, gjør de annonsere på lokale avisens Hjelp ønskes seksjoner. Du vil også finne rekruttering annonser for flyselskapene i industri publikasjoner, så hvis du er seriøs om å finne en jobb som en flyvertinne, få deg abonnert på luftfart nyhetsbrev og magasiner.


3. Dra nytte av Internett for å få din flyvertinne jobbsøking i høygir.


Gjøre Sjekk de vanlige mistenkte. Du vil finne oppføringer for flyvertinne åpne hus og ledige stillinger på Monster, HotJobs! og andre Internett-jobb områder. Du vil også finne oppføringer for flyvertinne jobbmuligheter på store avisens vil annonsen sider.


Men stopper ikke med stillingsannonser på jobb søkemotorer. Fordi aviation er så bransjespesifikke, vil du finne de største konsentrasjonene av ledige stillinger og oppføringer på luftfart industrien bestemte områder. Et enkelt søk på 'flyvertinne jobber' vil trekke opp flere jobb søkesider, spesielt for de i luftfart. Sjekk dem ut nøye og bli med en eller to. Enda bedre, finne et diskusjonsforum for flyvertinnene, og bli med som. Du kan legge inn spørsmål, lese informasjon fra arbeider flyvertinnene og hold øynene skrelles for kunngjøringer av åpne hus.


4. Bruk på bedriftens nettsted.


Mange flyselskaper nå har en link for deg å laste opp din CV når du gjør en flyreise ledsager jobbsøking. Mens de ikke kan ansette når du sjekker, angi informasjonen uansett slik at de kan sende deg en invitasjon når de gjøre masse jobbintervjuer og informativ møter i ditt område.


5. Nettverk er fortsatt nummer én måte å finne en jobb.


Som alle andre jobb er det ofte hvem du kjenner som får din fot i døren i en flyvertinne jobbsøking. La folk få vite du ser - lar alle vite du ser. Du kunne aldri vite at din store tante Lucy nabohuset nabo datter er en flyreise ledsager hvis du ikke nevner at du leter etter en jobb som arbeider for et flyselskap - men det bare kan være din billett i bransjen.


Uansett hva du gjør, behandler jobbsøkingen flyvertinne seriøst. Se på annonsene daglig, og være sikker på å ha en profesjonell CV og følgebrev som er klar til å sende ut til eventuelle ledige stillinger som du finner.

No comments:

Post a Comment