Monday, March 25, 2013

IT-konsulenter: Lagre dine kunder fra seg selv

Som profesjonell IT-konsulenter, ikke la dine kunder være først på blokken å kjøpe noe nytt, med mindre de har en virkelig god grunn, og kan kostnader-rettferdiggjøre blødning-kanten-kjøp.


"Nyeste og beste" ikke alltid det beste valget


Mens kjøpe den "nyeste og beste" har sin tid og sted, denne typen innkjøp strategi virkelig setter halsen på spill og kan raskt deplete kundenes begrenset teknologi budsjetter-som selvfølgelig de trenger å spare råd til din kyndig veiledning.


Instant avskrivning


Kjøpe den nyeste og beste PC, enten det er en desktop, notisbok eller server, er mye som kjøper en ny bil fra begynnelsen av modellåret, så snart den blir tilgjengelig. Jada, dine kunder vil få den raskeste prosessoren, de fleste RAM og slickest støtte komponentene.


Imidlertid vil kundene dine betale bratt pris premie for nyheten av å være tidlig adoptert av state-of-the-art-PCer. Dette betyr at kundene dine kan medføre en massiv avskrivningsutgifter-akkurat som måten nye biler mister flere tusen dollar i bokført verdi for øyeblikket kjører du dem av giverens mye.


IT-konsulenter bør overvåke deres klienter nye PC-kjøp


Fordi disse PC kjøp-relaterte utgifter er sjelden trivielt, starte ting av rett ved å holde kundene dine nye PC-kjøp under nøye øye. Ikke vær sjenert om anbefale bona fide kupp på fjorårets modell når det er mulig.


På slutten av dagen går dette mer penger i deres teknologi budsjetter for høyt nivå prosjekter der IT-konsulenter som du virkelig kan gjøre en bulk på kundenes bunnlinje resultater.


Hvor Smart det konsulenter finne PC gode kjøp:
For å holde à jour med spesielle kampanjer og andre PC røverkjøp, sjekk ut følgende nettsteder
• CNET Shopper - www.shopper.com
• eBay--www.ebay.com
• TechBargains - www.techbargains.com


Copyright MMI-MMVI, datamaskin konsulenter hemmeligheter. Alle over hele verden rettigheter.

No comments:

Post a Comment