Monday, March 4, 2013

Det viktigste stykket papir i din jobbsøking

Hva er det viktigste stykket papir i din jobbsøking? Hvis du sa det er CVen eller følgebrevet, ville du være galt. Det er din jobbsøknad.


Over 90% av selskapene kjøre noen type bakgrunn sjekk på jobbsøkere i dag. For å få detaljert informasjon som er nødvendig for å kjøre en grundig sjekk, krever de fleste selskaper at søkere å fylle ut et spesiallaget program-skjema.


Over si 80% av bedriftene at avvik på en jobbsøknad kan ta en kandidat med å kjøre, men halvparten av bakgrunnssjekker kjøre i 2005 funnet unøyaktigheter i informasjonen gitt av søkere.


Som du kan se, er hvordan du fyller ut at jobbsøknad direkte knyttet til hvorvidt du får leid.


Det er fire gylne regler å følge når du fyller ut en jobbsøknad. Noen av dem er åpenbare, og alle av dem er viktig. Hvis du følger disse reglene, vil du begynne pre-sysselsetting screening-prosess langt foran konkurrentene.


Fortelle sannheten:


Som utrolig som det høres ut, ligger over halvparten av alle søkere på deres programmer. Ikke vær en av dem. Ingenting vil ta deg av hensyn raskere enn fabrikere informasjon. Fordi så mange selskaper kontrollerer bakgrunner i dag, er sjansene veldig bra at løgner vil bli oppdaget, og du vil ikke få jobben.


Være ryddig:


Fordi selskapene bruker informasjonen på din jobbsøknad å sjekk din bakgrunn, sørg for at folk kan lese den. Hvis du kan skrive inn din søknad, gjøre det. Hvis ikke, skrives ut klart. Din mor kunne lese håndskrift, men hun er ikke det ettall hvem skal sjekke din bakgrunn.


Være fullført:


Det er alltid bedre å gi for mye informasjon, i stedet for for lite. Du vet aldri hva et selskap vil ønske å kontrollere. Her er noen generelle regler:


1. Hvis det er plass på programmet, liste hver diplom og graden du har mottatt. Noen selskaper vil bare bekrefte din høyeste grad, mens andre vil ønske å kontrollere alt.


2. Fyll inn så mange sysselsetting bokser som du kan. Arbeid studie, internships og frivillige jobber alle forsynt du med erfaring. Liste dem hvis du har plass.


3. Alltid gi oppdatert telefonnumre og adresser for dine tidligere arbeidsgivere.


Vær forberedt:


De fleste selskaper vil ikke fortelle deg hvilken informasjon de har tenkt å sjekke. Noen vil bare kjøre en kriminell sjekk, mens andre vil bekrefte hver bit av informasjon om din jobbsøknad. Du må være forberedt på noe de velger å gjøre.


Du må også være forberedt på alt en ansettende selskapet kan høre om deg. Selv om tidligere arbeidsgivere kan være ansvarlig for sier dårlige ting om deg, skjer det hver dag. Hvis det er dårlige nyheter der ute, er det langt bedre for deg å fortelle ansettende selskapet enn å ha dem å finne det på egen hånd.


Før du sender ut som først gjenoppta eller svare på det første avisannonse, ta deg tid til å forberede den detaljerte informasjonen må gå på din jobbsøknad.


Husk, mens en flotte CV og solid intervjuer ferdigheter vil hjelpe deg gjøre final cut, hvis du ikke passerer bakgrunnssjekk, får du ikke jobben.

No comments:

Post a Comment