Tuesday, March 19, 2013

Gjør din neste Grafisk Design jobb sist. Hvordan pensjonere velstående i noen få enkle trinn

Vi har drømt om å tilbringe våre virkedager reclinining tilbake i en solstol spise ost smørbrød på en overskyet sommerdag. Men da vi huske boliglån/barn/wifes $500 en dag rusmiddelmisbruk og våre fantasier tur til støv. Det trenger ikke å være på denne måten. Her på www.mindtap.co.uk viser vi du i 5 enkle trinn hvordan du kan avslutte den elendig grafikkdesign jobben og tilbringe resten av livet ditt bor i easy street.


Trinn 1: Tenk deg selv på et bedre sted og lavt og se det vil skje
Dette er det første steget mot økonomisk frihet. Tenk om du vil selv satt på en stor haug med penger, flinging det i luften med homofile forlate, og hvorfor ikke? Gratulerer har du nettopp gjort det første skrittet mot å gjøre dette en realitet. Glem grafisk designer karrieren du hadde kartlagt. La oss bli med de inaktive rike i stedet.


Trinn 2: Fortell sjefen hva du synes om ham og brenne de broene!
Nå er det tid for å få noen payback. Huske tiden din design studio manager hadde du bo sen og manuelt inntaste 1oo siden oppdrett brosjyre tekst for hånd og deretter lo på deg i ansiktet? Høyre, vi skal vise ham som har sjefen. En god måte å bli tvangsflyttet fjernet fra kontoret og tjene noen ekstra kudos fra de andre grafiske design ansatte er å ta en dump og la den festering bort i en skuff i sjefer pulten.Bare vente på hans reaksjon når han lukter det syke svimeslå. Du er historie.


Trinn 3: Når du treffer bunnen den eneste måten er opp, opp og unna
Ingen jobb = ingen penger rett? Galt du putz. Hvordan tror du tramps og tiggere fylle det dager utenfor sainsburys? Det er rett - drikking og rane. Det er ikke absolutt nødvendig å plukke opp en drink og narkotika vane på dette stadiet, men det er ikke til å skade sjansene for suksess. Nå vil også være en god anledning til å kvitte seg med den andre halvparten hvis du tilfeldigvis har en. En flekk av vold etter trykket flasken er vanligvis nok oppmuntring. Hei VIPs, en mer kjedelig burdon på ryggen!


Trinn 4: Husk holde din visjon og dine drømmer vil gå i oppfyllelse
På hvert trinn i denne degenerert reisen, aldri miste av syne som bilde vi visuallised i trinn en av selv sitter skrevs en stor haug av sedler. De kan ta bort din verdighet men ikke dine drømmer. Etter flere år med eeking ut et levende som en gate boms det tid for å få dette showet på veien. Tenke grundig gjennom livet ditt forrige dag til dag, var det noen i ekstern familien eller krets av venner som hadde en stor stash av kontanter lett disponibel? Det er på tide å betale dem et besøk med cap i hånden.


Trinn 5: Investerer klokt og kan du si Hei til et liv i vilter abandon
Nå etter å sikre din stor sum penger fra din valgte aquaintence, dens forsvarlig ikke å blåse det alt i ett gå på 200 ft gull statuer av deg selv eller kjøpe en fornøyelsespark komplett med zoo. Nei, du ikke ønsker å gå tilbake til jobben for ni til fem grafisk design gjør du? Det er tusen måter å investere dine penger slik at den vil sitte pen og fortsette å gi deg en jevn strøm eller inntekter i lang tid. Egenskapen for eksempel er 'så trygg som hus' eller kanskje putte det hele i en høy rente sparekonto. Det har tatt lang tid å nå dine mål, og forhåpentligvis smerte, dårlig helse og ensomhet har vært verdt det.

No comments:

Post a Comment