Tuesday, March 12, 2013

5 Uvanlige jobber du kan få med en sykepleier grad

Innen år vil 2014-bare åtte år unna-det vil være 3,6 millioner nye arbeidsplasser tilgjengelig i legestanden, og mesteparten av de jobbene – ca 60% av dem-være åpen for de med sykepleie grader av et eller annet slag. Etterspørselen for registrert sykepleiere er størst-Bureau of Labor Statistics anslagene som antall arbeidsplasser tilgjengelig for registrert sykepleiere vil stige med 27% innen 2014- men det vil også være økte muligheter for sertifisert sykepleie assistenter, lisensiert hjelpepleiere, sykepleier utøvere, lege 's assistenter og de i medisinsk tekniske felt som phlebotomy og pulmonology.


Og hvis du trodde at de eneste jobbene tilgjengelig for sykepleiere var i sykehus og medisinske fasiliteter, Bureau of Labor Statistics har flere nyheter for deg. Mindre enn 60% av registrerte sykepleiere jobber på et sykehus. En sykepleier grad åpner dørene til muligheter i så mange felt som det er lett en av de mest allsidig og nyttig grader som du kan tilegne seg. Ikke bare det-en sykepleier grad appellerer til et bredt spekter av mennesker. Ifølge BLS er ca 20% av alle som påbegynner sykepleie arbeidsstokken eldre arbeidstakere som starter på en ny karriere. Mange av dem har blitt tiltrukket av stigende lønn utløst av sykepleie mangel, men for mange av dem, en sykepleier grad er en sjanse til å gjøre noe som gjør dem glade.


Enten du har nettopp begynt sykepleie karrieren, er tilbake på jobb etter en pause eller bytter til en karriere i sykepleie som en ny karriere, ta en titt på noen av mulighetene som er åpen for deg med en sykepleier grad.


Pediatric hjem helsevesenet er en av de voksende feltene for de med sykepleie grader. Hver stat i unionen har nå en slags tidlig intervensjon program som identifiserer barn under en alder av tre år med spesielle behov. Pediatric hjemmetjenesten gir deg muligheten til å arbeide med barn og foreldre og gjøre en reell forskjell i deres liv.


Eldre hjem helsevesenet er den andre enden av spekteret. De 'aldring av Amerika' betyr at flere og flere mennesker krever en liten bit av hjelp til å forbli i sine hjem. Sykepleie assistenter, registrerte sykepleiere og lisensiert sykepleiere kan gi det litt ekstra som vil tillate en Chief borger å opprettholde en høyere livskvalitet, og være hjemme når alt de trenger er et par timer med medisinsk behandling om dagen eller uken.


Arbeider i en Blood Donor Center er et alternativ som gjør at du en del av livreddende nettverket. Det er mer til blod donor sentre enn bare Start IVs. Sykepleiere som spesialiserer seg på pharesis kan kommando høy lønn, og en sykepleier som arbeider innen blod samling kan være en verdifull community organizer, samt en lege.


En kritisk Care Transport sykepleier krever flere sykepleie grader, men det kan være en av de mest interessante og fascinerende sykepleie jobbene tilgjengelig. CCT sykepleier følger pasienter blir transportert fra hjem eller en pleie-anlegget til en annen pleie-anlegget. Sykepleieren er ansvarlig for å opprettholde kontinuitet i omsorgen for hver pasient-i baksetet på en ambulanse. Det er en morsom og utfordrende jobb som kommandoer en lønn som er commensurate med erfaring kreves.


På området sykepleie er et stort åpent felt for medisinske arbeidere med sykepleie grader. Du kan arbeide på en fornøyelsespark eller en dyrehage, eller på medisinske kontoret i en stat eller national park, eller gi medisinsk sikkerhetskopiering for nødstilfelle arbeiderne på en strand eller andre rekreasjons-innstilling. Hvis du velger å arbeide på området på en leir eller andre anlegg, kan din fordeler inkluderer gratis opplæring for din egen familie.

No comments:

Post a Comment