Sunday, March 24, 2013

Medisinske fakturering er den raskest voksende muligheten i helsevesenet

16. Februar 2006 ble Health Insurance Portability and Accountability Act ferdigstilt, og vedtatt. Denne loven er utformet for å etablere nasjonale standarder for alle helsevesenet transaksjoner, og for å sikre sikkerheten og personvernet for alle helse relatert informasjon. Motivasjonen bak denne loven er å forbedre ytelsen og effektiviteten av vårt helsevesen. Denne typen reform har skapt et behov for kvalifiserte personer som kan bruke verktøy av denne lovgivningen, og sikre full overensstemmelse og maksimal refusjon. Det vil derfor være et klokt trekk for helsesentre å ansette slike individer for å unngå feil som kan ha alvorlige konsekvenser.


Spredning av medisinsk kunnskap etter andre VERDENSKRIG førte til en eksplosjon av diagnose og behandling prosedyrer. Som et resultat, ble det behov for å organisere og standardisere alle disse utvikle teknologier. Her er der grunnlaget for medisinsk koding ble født. Medisinsk koding møtte disse utfordringene, og tillatt for en mer ensartet måte å kommunisere helseinformasjon under et felles språk. I januar 1979, ble standardisert definisjoner og koder vedtatt, og brukt av helsepersonell, og forsikringsselskaper. Siden utvikles stadig forbedringer og forbedringer av medisinske prosedyrer, må koder være lagt til og oppdatert for å gjenspeile disse endringene. I dag, antall medisinske og kirurgiske prosedyrer har blitt enorme, så også har den koder å beskrive dem. Dette overveldende antall koder og protokoller har gjort outsourcing medisinske fakturering standarden.


Medisinske fakturering og relaterte yrker fortsette å være de raskest voksende mulighetene i helsevesenet. Forsikring institusjoner og offentlige etater investerer store ressurser for å kontrollere krav svindel, misbruk, og etablere en viss grad av refusjon paritet. Som et resultat, ser mer forsikringsselskaper og helseinstitusjoner til medisinske fakturering eksperter for å få hjelp. Disse selskapene og praksis er på utkikk etter erfarne og utdannet enkeltpersoner; konsekvenser av feil fakturering kan være ødeleggende. Det er en bevegelse i bransjen å gjøre medisinske billers ansvarlig for unøyaktigheter, mye de måte regnskapsførere er for selvangivelse.


I dag er det ingen standard for pedagogiske krav for medisinske billers og programmerere. Imidlertid ser flere arbeidsgivere etter noen formell opplæring på en akkreditert karriere opplæringsinstitusjon. Disse skolene varierer i treningstiden fra ni måneder til to år, noe mindre ville ikke anses tilstrekkelig. Det er et trekk for sertifisering, og flere organisasjoner sponser sertifisering eksamen i medisinske fakturering og koding. Medisinsk billers og coders tjene så mye som $8 til $10 per time i begynnelsen, og potensielt kunne realisere $30 til $40 per timer med erfaring og ekstra ansvar.


I dag, skjer videreutviklinger i helsesektoren på et svært høyt tempo. Det er bare med hjelp av sofistikerte dataprogrammer, og standardisert koding prosedyrer at medisinsk programmerere er nå i stand til å beskrive og karakterisere enorm nummeret og ulike typer medisinske og kirurgiske prosedyrer. Disse realitetene kombinert med statlige reguleringer, og helseforsikring retningslinjer har bidratt til den sterke etterspørselen etter erfarne medisinsk programmerere og billers.

No comments:

Post a Comment