Monday, April 1, 2013

Hva er gjerne være en kroppen vakt?

En av de svært krevende ennå mindre konkurransedyktig i jobber som legger vekt på den fysiske styrke så vel som militære og våpen trening er at av en livvakt. Selv om denne jobbkategori ikke har vært projiseres hvor som helst hva det fortjente, i det siste det har kommet for å bli betraktet som en høyt betalende posisjon på grunn av kraft av sin betydning. Kom til å tenke den mindre glamour det tiltrekker har ikke redusert årvåkenhet kreves for å utføre jobben med. Marginen for feil er null som du må utføre din plikt på best eller ikke i det hele tatt.


Du vil bli en livvakt?


Denne jobben er i motsetning til andre sikkerhet vekteren jobber. Viktig person, hvis liv du er vokter, helt stoler du fordi spørsmålet om hans eller hennes liv avhenger helt av deg. Din årvåkenhet og integritet og følelse av dedikasjon må være av høyeste grad. Likevel, det er flere trekk like viktig, denne jobben krever.


1. høy grad av plikt bevissthet
2. fryktløshet og mot til å kjempe tilbake
3. ekspertise i håndakrobatikk bekjempe teknikk og skytevåpen bruk
4. sterk øye for mistenkelige personer og bevegelser
5. unmindful av 9-5 type arbeidstimer


Fremfor alt, hvis du er fornøyd med forstand av sikring personen, er du en perfekt match.


Hvem kan være en livvakt?


Livvakts jobben krever at du er fysisk passform og smidig som en soldat. Du må være minst videregående skole utdannet før du kan planlegge for denne jobben.


Siden begynnelsen av året 1997 krever loven aktiv tjeneste peace officers som liker å jobbe som væpnede sikkerhetsvakter eller som væpnede kontrakt PIs, å ha en vakt registrering eller en PI-lisens i tillegg til å ha obligatorisk utsatte skytevåpen tillatelsen utstedes av Bureau of Security og undersøkende tjenester, BSIS.


Hva om privatpersoner som ønsker å jobbe som livvakter? Loven er den samme for alle som plikt forblir den samme.


Trening


Det er noen beste kjøre uavhengig arbeidstrening institutter over hele landet. De lærer en rekke ferdigheter og teknikker som kreves av en livvakt. I tillegg trene til opplæringsinstitusjoner deg i skjult og bekjempe operasjoner, Søk & bygning clearing teknikker, hostage rescue osv.


Det er ingen dårlig jobb for å lagre en VIPs liv. Hvis du lagret en VIP, lagret du en katastrofe skjer. Og selvfølgelig du ville bli behørig belønnet for det. Afterall, som fortalte deg at dette er et stasjonært jobb!

No comments:

Post a Comment