Friday, April 19, 2013

Hvor dypt diskriminering og Stress kan skade

Diskriminering kan ikke være så åpenbar som 20 tiår siden, men dens trussel om subtile fortsatt finnes og vanskeligere å oppdage. I en artikkel skrevet av Michelle K. Massie, en Monster bidra forfatter, kan diskriminering enten i arbeidsplassen eller skolen forårsake unødig toll på fysiske, mentale og følelsesmessige velvære for arbeidsgivere og studenter. Hun siterte en 2002 Rutgers University studie, "A arbeidsplassen delt: hvordan amerikanere visning diskriminering og løp på jobb", som fant 28 prosent av afro-amerikanere og 22 prosent av Hispanics/Latinos har opplevd arbeidsplass diskriminering sammenlignet med 6 prosent av hvite.


I en relatert 2003 psykologiske studie, "Mental helse utfall i The diskriminering-Stress mekanisme i afro-amerikanere" av Vickie M. Mays, Susan D. Cochran og Aarathi M. Venkatesan, fra Institutt for psykologi av UCLA, resultatene har vist rasistiske/etnisk diskriminering å være den mest hyppige og opprørende, og det er betydelig større depressiv lidelse og sinne, spesielt for African American kvinner da oppfattet diskriminering var av andre afro-amerikanere for sosiale og økonomiske forskjeller.


Stress og arbeid gå alltid sammen. Faktisk gå hvert minutt av våre liv vi ikke upåvirket av en form for stress-inducing hendelse eller situasjon. Stress som kan føre til en sykdom som kan hindre en person fra å oppfylle kravene til en jobb, men er en årsak til bekymring for arbeidsgivere og arbeidstakere likt. Stress blir mer problematisk når det er sammenkoblet med diskriminering. Spenningen mellom medlemmer av gruppen og stressende kravene i en jobb kan ultimatel føre til stress-relaterte sykdommer som ansatte kan bruke som grunnlag når du søker for krav.


I en artikkel av Dr. Albert M. Drukteinis, en fremtredende psykiater og direktør for New England Psychodiagnostics, relevante problemstillinger taklet om stress erstatningskrav plasseres under tre hovedkategorier: diskriminering, trakassering og innkvartering. De fleste diskriminering krav, men ikke har en primær psykologisk problem med hensyn til loven og avgjøres på fakta om eller ikke diskriminerende praksis eksisterte. Men en sekundær psykologisk problem, som av emosjonelle skader, finnes. Borgerrettigheter av 1991 endret tittelen VII tillater saksøkerne å saksøke under føderal lov for kompenserende og OPPREISNINGS, ikke bare for rettslig hjelp, betale tilbake og advokathonorarer. Emotional distress som renner fra diskriminering er nå også kompensert.


Så hva kan vi gjøre? Videre, hva kan selskaper gjøre for å hjelpe sine ansatte? En pågående forskning oppfatninger av diskriminering, helse og mentalhelse: The sosial Stress prosess av James S. Jackson, David R. Williams og Myriam Torres fra Institutt for samfunnsforskning, Universitetet i Michigan, konkluderte med at en sterk følelse av self-efficacy kan bufre spredning av stress blant de takle hyppige diskriminering. Sterk religiøs tro og et godt nettverk av emosjonell støtte fra venner og familie kan også bufferen er en person fra stress.


I den første artikkelen sitert ovenfor, har Audrey Murrell, en erfaren førsteamanuensis i bedriftsøkonomi og psykologi ved University of Pittsburgh's Joseph M. Katz Graduate School of Business, presentert en liste over forslag for arbeidsgivere å vurdere når du tar skritt mot intervensjon:


* Gjenkjenne forskjellen på jobbnivå og jobbtittel. En ansatt kan gis et bestemt spill, men hvis du ikke har endret hvilket ansvar og utfordringer, arbeideren kan føle han er å bli beroliget og at han ikke er helt klarert eller verdsatt i organisasjonen.


* Undersøke barrierer til både oppføring og fremme.


* Studere selskaper som konsekvent gjør ting riktig. Ta hensyn til mangfoldet ledere, og integrere sine beste praksis i din arbeidsplass kultur.


* Konsentrere seg om målrettet rekruttering strategier.


* Lag fokusert ansatt-utviklingstiltak for eksempel formell mentorer programmer som utjevne ressurser og Letter mangfold.


* Danne affinity eller mangfold grupper i selskapet.


Og som for arbeidere, Prof Murrell har dette å si:


* Delta i selskapet sponset tilhørighet og nettverk grupper.


* Bli med eksterne profesjonelle organisasjoner.


* Utvikle uformelle sosial støttenettverk som består av mennesker som kan tilby innsikt i arbeidsforholdene.


* Vurdere terapi eller rådgivning. Hjelpeprogrammer for fellesskapet-baserte ansatte tilbyr også mer holistiske tilnærminger til håndtering arbeidsforholdene.


* Oppsøke en jobb-trener som kan hjelpe deg å gå til neste nivå i din karriere.


* Holde en detaljert logg over hendelser i tilfelle du bestemmer deg for å sende inn en klage med overordnede, personalavdelingen, union, en advokat eller lik sysselsetting mulighet Commission (EEOC).


Kilder:
Stresset av arbeidsplass diskriminering: Hva kan arbeidsgivere og arbeidstakere gjøre?
av Michelle K. Massie
Diversity.Monster.com


Psykisk helseutfall i diskriminering-Stress-mekanisme i afro-amerikanere
Vickie M. Mays, PhD, MSPH, Susan D. Cochran, PhD, MS og Aarathi M. Venkatesan, BA
APHA.confex.com


Veksten av sysselsetting Stress krav: arbeidernes kompensasjon, diskriminering, trakassering og overnatting problemer
Føderale lover og Stress-relatert sykdom - del 3 av 5
Albert M. Drukteinis, MD, JD
www.psychlaw.com

No comments:

Post a Comment