Monday, April 15, 2013

Topp 10 trinn til katapulten din karriere opp firmanettverket stigen

Hver karriere suksesshistorie er unik. Det er ikke en magisk svar for å ta din karriere til toppen, vil følge disse ti trinnene få deg på vei opp firmanettverket stigen.


1. Revurdere din karriere. Er din karrierevei godt justert med dine prioriteringer og interesse? Du besitter, eller kan du anskaffer, erfaring og utdanning til å være vellykket? Hvis ikke, kan du vurdere en lateral trekk og jobbe deg oppover derfra.


2. Klart definere dine karrieremål. Bare når du vet nøyaktig hvor det er du ønsker å gå, vil du være i stand til å kartlegge din plan for å komme dit.


3. Opprett en utviklingsplan. Avgjør skritt du må ta for din neste reklamekampanje. Inkludere ressurser og forfallsdatoer. Planlegge disse aktivitetene i din planner og følge gjennom.


4. Kommunisere dine karrieremål med ledelsen. Hvis du arbeider i en organisasjon som fremmer immateriell eiendom, kommunisere dine mål med din overordnede og be om hans eller hennes støtte. Hvis du er bekymret for motstand, kan du finne en mentor i organisasjonen som du kan stole på.


5. Frivillig å spydspiss et nytt prosjekt. Dette viser initiativ, setter deg i en synlig plassering og bygger nye ferdigheter. Det gir deg også muligheten til å vise frem dine lederegenskaper.


6. Hold gjeldende på feltet ditt. Les industri publikasjoner og rapporter. Være oppmerksomme på skiftende trender og plassere deg tilsvarende.


7. Ta klasser eller skaffe seg sertifisering. Bruk din bransjekunnskap til din fordel. Ta et kurs i en opp og kommende område eller en spesialitet som vil ha nytte din organisasjon og gi deg en kant over konkurransen.


8. Ta på seg en lederrolle. Tilby mentor en junior partner i organisasjonen, bruke for en stilling på en lokale styret, eller lede en komité for en ideell organisasjon.


9. Nettverk, nettverk, nettverk. I organisasjonen og i samfunnet. Øke din synlighet og å få kontakter er avgjørende for din suksess når klatring firmanettverket stigen. Ingen fikk noen gang til toppen alene.


10. Excel i din nåværende posisjon. Eksepsjonell ytelse taler for seg selv. Du vil ikke få et forsprang med middelmådig ytelsen, uavhengig av hvor mange andre tiltak som du implementere.

No comments:

Post a Comment