Saturday, April 6, 2013

Hvor å Live når du pensjonere?

Blant de mange hensyn du må ta i betraktning når grublet spørsmålet om pensjon, kan å velge ditt bosted være den viktigste. For mange mennesker, vil pensjonering ikke være en statisk eksistens-over livssituasjonen vil trolig bety at det vil være flere endringer i livsstil og behov etter at du forlater arbeidsstyrken. De fleste pensjonister vil starte med en grad av frihet de aldri før har besittet, med mange alternativer når det gjelder fritid uten begrensninger av familien eller arbeid og reise. Det er svært viktig å være realistisk når du planlegger din pensjon, imidlertid, og faktum er at før eller senere kapasiteten for mobilitet vil reduseres som du alder (selv om dette ikke vil være sant for alle), og dermed din Pensjonering planlegging, i form av nasjonale innstillinger kan finne sted i flere etapper. Følgende er noen områder for å vurdere når du bestemmer hvor du skal pensjonere seg, og noen scenarier som kan komme opp.


Familien: Fleste vil ønske å pensjonere seg i et sted som er litt for nær andre medlemmer av deres familie. Faktisk, ser fleste deres avgang være omgitt av deres barnebarna; disse dager er det ikke uvanlig for pensjonister har også muligheten til å nyte mange år med deres store-barnebarna! Et hensyn når du planlegger din pensjon, derfor blir plasseringen i sin nærhet til medlemmer av din familie. Dette kan være et vanskelig valg hvis din familie er spredt over et stort område, men mange mennesker finner at minst en av deres avkom forblir nær området der de vokste opp. Ofte, at barnet er den med hvem foreldrene bånd nærmest med over sine voksne år og det er noe naturlig at dette forholdet bli utvidet til pensjonisttilværelse år. Det er et trist faktum at ikke alle barn er like pålitelig, så pass på å planlegge en pensjonisttilværelse rundt ansvarlig og samvittighetsfulle avkom. Ettersom tiden går, vil de være en uvurderlig ressurs.


Klima: Ettersom vi blir eldre, er vi naturlig mer følsomme for ekstreme i temperatur. Et ideelt klima er avgjørende for en morsom og sunn pensjonering. De tørre og varme klima av Arizona eller Texas kan virke tiltalende, men som været i de siste årene har vist, varmen kan være dødelig noen smell kan være ubehagelig. Ideelt klima i pensjon vil derfor være et område som ikke er gitt til ekstreme temperatursvingninger, et temperert klima med en lav mengde årlig nedbør.


Bosted: Hvis du er en hjemmebruker eier, kanskje du har planer om å pensjonere seg til et boliglån gratis hjem. Du bør imidlertid vurdere alternativene når du begynne å planlegge din pensjon. De fleste hjem ble kjøpt når familier ble bare starter ut, og med barna borte kan det være noen grunn til å opprettholde et større hus. Pengene fra salget vil trolig dekke kjøp av et mindre sted, mer lette å håndtere. I tillegg vil det trolig være penger til overs for å fortsette med andre pensjonsordninger. Tidlig pensjonister kan du vurdere sikkerheten og fellesskap tilbys av en pensjonist fellesskap. Disse samfunnene er spesielt utformet med kravene i pensjonert i sinnet, slik at det er områder som du ikke vil selv ha å bekymre deg. Disse samfunnene er svært forskjellige fra en pensjonisttilværelse hjemme, selv om to er ofte forvirret. Gamlehjem er iboende medisinske fasiliteter, selv om de også tilbyr muligheter i både kameratskap og omsorg som vil være gunstig til mest seniorer.

No comments:

Post a Comment