Wednesday, April 10, 2013

Fem trinn til en feilfri intervju

Er du forberedt på ditt neste jobbintervju? Vil du vite hemmelighetene til å trekke av en feilfri intervju og få jobben du drømmer? Bruk disse fem enkle trinn for å forberede deg selv og forlate det beste inntrykket mulig med den ansette manager.


1. Tidlig - det verste du kan gjøre er show opp til et intervju sent. Hva sier det ansette manager om ditt nivå av engasjement? Hvorfor skulle noen ønske å ansette en person som ikke har organisasjonen kompetanse til å dukke opp i tide? Ved å vise tidlig er du demonstrere og vise respekt av selskapet og den ansette manager. Du er også gi dem muligheten til å ta deg tidlig, som kan gi deg mer ansikt-tid. Ansikt tid er viktig, jo lenger du har med den ansette manager jo bedre sjansene dine vil være å få jobben.


2. Forskning selskapet-aldri gå inn i et intervju uten å vite noe om selskapet. Gjøre noen undersøkelser; Finn ut hvor mange fasiliteter de har, som er administrerende direktør, og hva de siste nyheter har kommet ut om selskapet. Se på økonomi fra deres nettside eller andre investor nyheter. Være forberedt på å spørre noen spørsmål om hva du har oppdaget. På slutten av hver intervju jeg har gjennomført, spør jeg alltid "Har du noen spørsmål for meg?" Jeg er alltid imponert med folk som har gjort sin forskning og er seriøs om å jobbe for selskapet.


3.Listen, ikke snakke-det kan virke counter-intuitive, men få den ansette manager å gjøre de fleste snakker. Det er et bevist faktum, at ledere som ansetter vil tenke intervjuet gå bedre hvis de gjør mye å snakking. Så bruk din forskning og spør mange spørsmål å få intervjuet snakker.


4. Bære kopier av CV-ledere som ansetter er travle mennesker, og mange ganger de ikke har en kopi av din CV når de går inn i rommet. Selv om de har en kopi, mye av tiden, vil det være en faks kopi fra rekrutterer. Dette er tiden for å gi dem din CV på en kvalitet papir. Gjenoppta papir er tykkere og har en veldig god stemning og det er hva du vil intervjueren knytte med deg... en god følelse. Senere, når ansette manager gjennomgår din CV vil du stå en bedre sjanse til å få jobben eller minst det andre intervjuet.


5.Follow-Up-etter intervjuet, er det alltid en god idé å følge opp med den ansette manager er noen form, måte eller form. Hvis intervjueren ga bruk deg hans/hennes kort deretter lage av den. Ringe dem og spørre noen oppfølging spørsmål og takke dem for at du tok deg tid til å møte med deg. Hvis du ikke får et kort under intervjuet, så send en høflig takkebrev. Målet her er å få den ansette manager å tenke på deg igjen. Og jo mer han/hun mener om du, på en positiv måte, bedre sjansene er å få jobben.

No comments:

Post a Comment