Thursday, April 25, 2013

IT rådgivning karriere: Skritt å ta før du åpner dører

Du må forberede seg på din rådgivning IT-karriere. I denne artikkelen vil du lære om business planer, sertifiseringer og ficticious navn er viktig for en IT-rådgivning-karriere.


Er Certifiation nødvendig for en IT konsulent karriere


Vanligvis med små bedrifter, ikke å være sertifisert skal ikke holde deg tilbake. Med andre ord, det spiller ingen rolle mye for de typiske småbedrifter eieren.


Det blir bare en virkelig store spørsmålet når du selger til en IT-team sjef i store småbedrifter. Likevel, for de fleste bør du få en oppføring nivå sertifisering, men du trenger ikke å sitte gjennom 6 eller 8 tester for å få en oppføring nivå sertifisering.


Er forretningsplaner nødvendig for en IT konsulent karriere?


Det er generelt en god idé å ha en forretningsplan, men ikke la mangel på en holder deg tilbake enten. Noen ganger tror folk at deres forretningsplan må være som en Shakespeare spille og gå på for hundrevis og hundrevis og hundrevis av sider.


Du bør sette sammen en enkel 4-side forretningsplan. Du vil se på alle ulike aspekter av konkurransedyktige problemer, vekst og payback, posisjonering og markedsføring strategier. Du kan sitte ned og bruke som en tre dagers helg å utvikle en svært detaljert forretningsplan.


Er Ficticious navn som er viktig for en IT-karriere konsulenttjenester?


Et fiktivt selskapsnavn er bare et spørsmål om å si at du ikke kommer til å gjøre virksomheten ved bare ditt fornavn og etternavn, du har besluttet å plukke et firmanavn som ABC datamaskin løsninger av West Palm Beach, eller hva.


Velg noe som eksemplifiserer hva du gjør eller hva som kan være din viktigste styrker. Du bør ha et bedriftsnavn plukket ut før du begynner markedsføring fordi folk vil ta deg mye mer alvorlig i karrieren din IT-rådgivning.


Copyright MMI-MMVI, Computer Consulting 101. Alle over hele verden rettigheter.

No comments:

Post a Comment