Friday, April 12, 2013

Gjøre noe eksotisk med din grad og undervise i engelsk i Kina

Etterspørselen etter engelske lærere over hele verden vokser raskt. Som flere land kommunisere med hverandre gjennom forretnings- og andre typer kommunikasjon, er behovet for engelsktalende i fremmede land økende. Og ingen steder er dette behovet som er større enn i Kina.


Hvis du vurderer å undervise engelsk i Kina, har du valgt et utfordrende og konkurransedyktig felt. Hver dag språkstudenter velge Kina som sin karrierefeltet, men behovet fortsatt langt oppveier tilgjengelig lærerne.


For de som planlegger å undervise i engelsk i Kina, er det noen grunnleggende du bør vite før du starter en Jobbsøk.


Kvalifikasjoner


Alt du egentlig trenger å undervise i engelsk i Kina er en høyskole grad og flytende i engelsk. Mange land krever språk lærerne å ha TEFL eller ESL sertifisering; imidlertid betrakter Kina ikke dette et krav. Likevel, er det lurt å få sertifisert før du begynner å søke jobb. Det vil sette deg langt foran flokken.


Å få sertifisert i ESL er en enkel prosess. Mange høyskoler og offentlige skoler tilbyr måneds sertifiseringsprogrammer. Hvis du planlegger på undervisning utlandet, er det best å utruste deg med et sertifikat for alle tilfellers skyld jobben jakten er litt mer sann enn du hadde forventet.


Trinnene for å finne en jobb


1. Studien den kinesiske kulturen. Vær oppmerksom på at når du lære engelsk i Kina, du vil leve i Kina for minst lengden på en skole sikt, så du vil vite så mye som mulig om din fremtidige hjem.


2. Undersøke det kinesiske skolesystemet og bestemme hvilket nivå du ønsker å lære på. Engelsk er lært fra grunnskolen hele veien opp gjennom universitetsnivå. Noen bedrifter vil også ansette deg til å lære sine ansatte engelsk ferdigheter, eller du kan være interessert i undervisning konversasjon ferdigheter til voksne generelt.


3. Gi de nødvendige kontaktene. Dette kan kreve noen internasjonal telefon telefonsamtalene. Internett vil være et uvurderlig verktøy på dette punktet. Kontakt skoler, universiteter, bedrifter og jobben styrene for å fastslå hvilke jobber som er riktig for deg. Når du har valgt noen selskaper som du vil bruke for å følge sine retningslinjer for søknadsprosessen.


4. Snakke med college. Mange universiteter ville ha akkorder med kinesiske skoler; disse "søster skolen" programmer lar deg å undervise i engelsk i Kina under en kinesisk lærer besøk din skole. Organisasjonen der du får din ESL sertifisering vil også mest sannsynlig har en jobb hjelpeprogram for plassering.


Vet hva du kan forvente


Holde Husk at hvis du velger å undervise i engelsk i Kina, det vil ikke nødvendigvis være den mest økonomisk givende karrieren tilgjengelig - i minst, ikke i begynnelsen. Mange kinesiske universiteter bare krever at du underviser 14-15 timer i klasserommet i uken; du vil imidlertid forventes å bli anvendelig for kontortid og andre typer ansvar.


Ikke vær redd for å forhandle betingelser. Selv om lønnen din ikke kan være veldig imponerende, vil de fleste universiteter eller selskaper gi deg flybilletter til og fra Kina. Noen universiteter vil tilby betalte bolig for utenlandske lærere, som eliminerer bryet med å finne og betale for en leilighet eller hus.


Hvis du har en mastergrad eller doktorgrad, kan du kvalifisere til å fungere som en utenlandsk ekspert i et kinesisk universitet. Utenlandske eksperter lære høyere nivå klasser og generelt få en høyere lønnssats enn utenlandske lærere.


Velger å undervise engelsk i Kina ikke er er bare en karriere-det en større forpliktelse, så det er viktig å tenke nøye før du tar den endelige avgjørelsen! Hvis du elsker den kinesiske kulturen; Hvis undervisning engelsk er din lidenskap; Hvis du er redd av nye og utfordrende situasjoner-så du har ganske muligens funnet rett karriere-feltet.

No comments:

Post a Comment