Sunday, April 28, 2013

Advokater er den mest lo av fagfolk

Jeg pleide å være en advokat, men nå er jeg en reformert karakter. -Woodrow Wilson (1856-1924)


Ordspill fra hverandre, ordboken sier en advokat er en profesjonell person som er autorisert til å praktisere loven; gjennomføre søksmål eller gi juridisk rådgivning. Den berømte juridiske encyklopedien "Thomas Gales" går videre i å beskrive en advokat som "En kvalifisert person som prosecutes eller forsvarer årsaker i domstolene i posten eller andre juridiske domstoler".


Mesteparten av tiden vilkårene advokater, ambassaderåd ved lov brukes om hverandre med advokater og de er perfekte med mindre det er noen uttrykksfulle kontraindikasjon.


Hvordan blir man en advokat?
For at en blir en advokat, må han eller hun få en grad på loven etter tre års fulltid studere ved en law school (fire år for deltid kurs). Navnet på kurset varierer i forskjellige stater i USA og andre land. Og det er bachelorgrad skal fullføres som pre-nødvendige for å adgang til lov høyskoler.


Før en kunne begynne som advokat i hans eller hennes tilstand, må han eller hun bestå bar på loven eksamen og for andre stater å innrømme dem for praktisere loven; Det er en annen betingelse perioden praksis i deres respektive stater.


Profesjonell godtgjørelse
En advokat, under 'advokat lien', er rett om rimelig erstatning fra hans/hennes klienter, selv om han/hun er pålagt ved lov å yte noen pro bono service. Advokater har det i sine rettigheter til å kreve deres rettmessige avgifter ved å beholde noen eiendom eller penger tilhørighet til sine kunder. Likevel er det mange vellykkede advokater av internasjonal anseelse som sine kunder, både bedrifts- og personlige, er forberedt på å betale astronomiske avgifter. Ett siste ord til aspirerende kandidaten: Dette er en svært givende felt for den riktige kandidaten som arbeider briljant og utrettelig.


Advokater forpliktelser
Advokater, beskyttere av loven, har som de er anerkjent, noen forpliktelser også, i stedet for sine kunder. Nummer én: advokater kan ikke bare vilkårlig avvikle som representerer en enkelt kunde med mindre retten tillatelse utvinnes. To: Advokater kan ikke, enten bevisst eller utilsiktet oppgi til tredjepart og motstandere etc, detaljer om saken så lenge de co0ntinue til å representere klientene. Dette er kanskje, uten tvil er den sterkeste beskyttelsen til godtroende kunder fra kraftfulle elementer i opposisjon og samvittighetsfull advokater.


Kreditt advokat
En kreditt advokat vil instruere deg på de beste måtene å spare din kreditt omdømme og være stand har en god Kredittrating samlede. Også, kan hun hjelpe deg å lære å inneholde utgiftene, at du aldri igjen må utføres på en kreditt-advokat.


Sagt alle disse, fremdeles uløst et spørsmål! Hvorfor advokater er den mest lo av fagfolk?

No comments:

Post a Comment