Monday, April 29, 2013

Hvorfor MBA nyutdannede tjene 56% mer!

Den siste undersøkelsen av våre medlemmer fant at:


1. Den gjennomsnittlige lønnen for MBA var £66,500
2. 70% var enten styret eller toppledere
3. 1 i 4 ventes å kjøre sin egen virksomhet i fremtiden
4. MBAs er ansatt hovedsakelig i daglig ledelse, markedsføring, bedriftens strategi og det
5. Rundt er 25% av nyutdannede kvinnelige.


Fordelene med tradisjonelle MBAs har kanskje blitt mindre påvirket av tid. Tillit vite at du er så kjent med begreper som de som prøver å blinde deg med sjargong er gyldige som alltid, som er evnen til å være konstruktivt kritisk til konsulenter eller andre purveying 'løsninger' til ledelse problemer.


Det er likevel viktig å være i stand til å bruke verktøy og teknikker - fra et grunnleggende regneark til et sofistikert kunnskap management verktøy - å formidle klart, enten i skriftlig, eller når du lager presentasjoner, og å analysere et problem grundig før foreslå en løsning.


Men lagt til disse, en MBA i dag er sannsynlig å gi deg en rekke 'mykere' ferdigheter og forståelse. Du er sannsynlighet for å utvikle dine teamworking ferdigheter, for å få en forståelse av hvorfor folk i organisasjoner oppfører seg som de gjør, og for å bli mer oppmerksomme på problemer stress kan forårsake.


Forstå de grunnleggende funksjonene i en organisasjon og de viktigste funksjonene i miljøet som påvirker på det er fortsatt viktig for effektiv strategisk ledelse. Eksponering for de nyeste tenkning i ledelsen vil alltid være et aktivum.


Dette er bare toppen av isfjellet så langt som karrieremuligheter for MBAs er bekymret. Å ha en MBA-grad gir deg utallige jobbmuligheter, hovedsakelig i nivå topplasseringene, og kan bidra til å forlenge din karriere enormt.


Når du har anslått kostnadene ved din MBA, må du vurdere fordelene ved en MBA i form av økt lønn, bedre lønn og mer karrieremuligheter til å evaluere pengeverdien av MBA-grad!


Vi oppfordrer deg til å finne ut mer om toppen MBA-programmer er det nå!

No comments:

Post a Comment