Tuesday, April 16, 2013

Øke verdien, øke din lønn

Selv om penger ikke bør være den viktigste faktoren i karrierevalg, har den en stor innvirkning på våre liv. Hvor mye penger vi tjener vil diktere der vi bor, hvor vi ferie, livsstil som vi liker, og hvordan og når vi vil trekke seg tilbake.


Når du arbeider for noen andre, har du en begrenset mengde kontroll over lønnen din. Du forhandle på begynnerlønn, og deretter får du øker etter ledelsens skjønn for årlige vurderinger og kampanjer. Vil du ha mer kontroll over lønnen din? Ved forståelse og øke verdien du oppgir til organisasjonen, har du muligheten til å øke hvor mye penger du kan tjene.


Her er fem måter å begynne å øke verdien du oppgir til organisasjonen og til slutt, lønnen som du tjener.


1. Som er spesialister på et nytt område. Forskning kommende trender i din bransje eller finner et område av svakhet i organisasjonen og etablere deg selv som ekspert. Det kan kreve ytterligere utdanning, opplæring eller sertifiseringer, men hvis du er gå-til person for alle relaterte saker, du bli en uunnværlig ressurs.


2. Gjøre en direkte innvirkning på bunnlinjen. Formålet å hver bedrift er å generere profitt. Foreslå en ny måte å vedlikeholde den eksisterende kundebasen hvis du vil opprette en ny inntektsstrøm. Hvis du ikke arbeider direkte i en inntekt produserende området av virksomheten, kan du implementere nye praksis som vil spare selskapet penger. Beregne effekten du har på den nederste linjen, og din verdi blir tydelig.


3. Være profesjonell til alle tider. Selv om det høres ut som en no-brainer, kan det være lett å bli fanget opp i kontoret politikk. Heve seg over smålighet som kan oppstå når en gruppe kolleger tilbringe mer tid med hverandre enn de gjør med sine egne familier. Negative holdninger kan betydelig redusere produksjonen av en gruppe. Delta i trivielle aktiviteter kan påvirke din årlige høyninger og begrenser din muligheter for fremgang.


4. Gjøre noe annerledes. Faren for å ha en rutine er at du sjelden forlater comfort zone. Spille det trygt produsere ikke den "WOW"-effekten. Utvid fokus og begynne å ta kalkulert risiko å drastisk øke din resultater. Ikke vær redd for å snakke opp i møter med nye og forskjellige ideer som vil bringe en frisk tilnærming til å oppnå organisatoriske mål.


5. Vet din markedsverdi. Det er viktig å holde à jour med endringer i markedet. Bli kjent med verktøy og nettsteder som gir oppdatert lønn data, vet hva konkurrentene betaler, og forstå firmaets retningslinjer for avlønning. Bevæpnet med denne informasjonen, vil du være bedre rustet til å forhandle årlige og salgsfremmende lønn justeringer.


Lønn er en komplisert fag. Får betalt mer penger er ikke noe som kan gjøres over natten. De fleste organisasjoner har et budsjett for lønn øker som er delt blant kvalifiserte medarbeidere. Sette deg selv i ledelsens sko i et minutt. Er verdien du oppgir til selskapet verdt mer eller mindre enn dine kolleger? Når du tar det emosjonelle stykket ut av ligningen lønn, kan du objektivt lage en plan for å få betalt hva du er virkelig verdt.


© 2006 Jill Frank. Alle rettigheter reservert.

No comments:

Post a Comment