Sunday, April 21, 2013

En liten historie om rørlegger handelen

Rørleggere som er spesialister på installasjon og vedlikehold av vann-systemer. Som elektrikere er de pålagt å skaffe en lisens fra en handel eller fagskole og har bakgrunn fra ulike aspekter av industrielle, innenlandske og felles rør, oppvarming av vann (damp - og gass-montører), vannbehandling (for eksempel vann rensing og rensing), drenering, kloakk nettverk, dynamikken i vannstrømmen, vannlagring, Luminance og farene ved vannhindre.


Rørleggere får sitt navn fra den latinske innlede "lede", siden de gamle romerne brukte rør laget av bly. Begrepet derfor refererer til det metalliske elementet ut som sine viktigste byggematerialet er laget.


Interessant, beundret Einstein, far til moderne matematikk, rørleggeren:


"Hvis jeg ville være en ung mann igjen og måtte bestemme hvordan å lage meg levende, ville jeg ikke prøve å bli en vitenskapsmann eller forsker eller lærer. Jeg ville heller velger å være en rørlegger i håp om å finne den beskjedne graden av uavhengighet fortsatt tilgjengelig under nåværende omstendigheter. "- Albert Einstein, The Reporter, 18 November 1954


Ikke lenge etter denne bemerkningen ble publisert, Einstein ble gitt en æresmedlemskap i rørleggere og Steamfitters Union, A.F.L., i Washington DC, som gjorde geniet, i praksis, en rørlegger. Den nye tittelen glade Einstein, selv om han angivelig ikke var ute etter eller forventer ros. Når det gjelder å løse store matematiske gåter av universet, ville Einstein ha vært først til å bli vurdert. Hvem ville ha kjent at han ville være personen til å ringe for å rette ut vannrør, også?


Rørleggere er ukjente helter. Disse håndverkere og kvinner jobbe hardt for svært krevende jobber og har crucial kunnskap og forståelse om at grunnleggende nødvendighet som hver sivilisasjon og menneske må trives og overleve: vann! Disse rørleggere Sørg for at hver enkelt person har sunn vann å drikke hver eneste dag og rent vann for bading. De er menneskehetens lifesavers!

No comments:

Post a Comment