Monday, April 22, 2013

Taktekking som et yrke

Taktekking og Helvetesild er en prosess der fliser er lagt delvis overlappende i en stigende måte opp og langs hustak. Dette er gjort så mye for stil som det er for strukturelle og arkitektoniske soliditet.


Taktekking og Helvetesild er en bestemt yrke som spesialiserer seg på taket reparasjon og gulvbelegg. Denne jobben innebærer å sørge for at takene er attraktive samt gi beskyttelse mot elementene og Øk været. Bestemt forhold hvor disse spesialiserte håndverkere og kvinner utføre taktekking og Helvetesild er møtt med bestemt bygning og brann koder og arkitektoniske standarder for land, stater, byer, eller provinser jobben er gjort. Videre, læring taktekking og helvetesild, som handel arbeidet med elektrikere og rørleggere, krever spesielle kunnskaper og ferdigheter som må være gjennomført og avsluttet på riktig måte, ellers takene kunne utgjøre en fare for de som bor i huset. Patching opp hull og sprakk tre før hensiktsmessig dekker taket trygt med grus fliser er et eksempel på dette.


Materialer brukt for taktekking og Helvetesild varierer, men alt brukes er solid og sikker arkitektonisk og helse-klok. Helvetesild pleide å være laget av tre, men på grunn av økende brann og strukturelle fare bekymringer, dette materialet er sjelden eller sjelden vurdert; i stedet, bitumen-gjennomvåt papir dekket med samlet (asfalt) eller keramiske Helvetesild blir brukt til deres tryggere og mer visuelt tiltalende natur.


Taktekking og Helvetesild også brukt standard tilføye. Helvetesild er tacked eller nailed på sikkert, men bare der grus flisen møter taket; grus fliser er aldri tacked eller nagle for overlappingen. En slik prosedyre ville bli ansett som mindre sikre (som det er vanskeligere å spikre gjennom flere asfalt shingle fliser), og utseendet ser vanskelig. For keramiske (og noen ganger med asfalt), er en heavy-binding tjære eller lim noen ganger brukt for å feste fliser til taket. Grus flisene er lagt i en rad langs den nederste kanten av taket, og hver stigende rad, som sagt, overlapper ene under den av omtrent halvparten lengden på arket. Den øverste kanten av taket er deretter avkortet.


Taktekking skifer, også kaller "skifer helvetesild," er også brukt i taktekking og helvetesild, og brukes på samme måte. På grunn av tung konsistensen av skifer er det usannsynlig at negler eller stifter er brukt; i stedet, lim inn, eller tjære synes det beste valget for en bånd-metoden.


Taktekking og Helvetesild er en grundig og tidkrevende prosess som må nøye gjengitt for et tak til å tilegne seg den arkitektoniske appellen. Ikke bare skulle bli nødvendig med kunnskap, men forsiktig bevegelse og stepping er et bestemt krav også.

No comments:

Post a Comment