Friday, April 26, 2013

IT-konsulent: Personlighet egenskap evaluering

I tillegg til å vite forskjellen mellom et lokalt nettverk og en bærbar datamaskin, for å være en vellykket IT-konsulent, må du ha personlighetstrekk som vil tillate deg å fungere med dine kunder, ansatte og leverandører. Les videre for å vurdere om du har det som trengs for å være en vellykket IT-konsulent.


IT konsulent karaktertrekk: Kan du vise oppriktighet?


Du kan ikke være redd for å fortelle folk sannheten - selv om det gjør vondt. Være svært trygg, fordi hvis du ikke er, folk kommer til å se rett gjennom det.


Du kommer til å trenge å komme over som veldig trygg når du går til nettverk, salg samtaler og selv servicehenvendelser. Hvis du ikke gjør det, vil folk forstand frykt og dra nytte av den. Det er svært viktig at du arbeider med å vise tillit.


IT konsulent karaktertrekk: Kan du arbeide med usikkerhet?


Du bør være i stand til å arbeide med usikkerhet; som bedriftseier er det virkelig ingen selvfølge, noensinne. Du kan gjøre noen ting for å minske risikoen, men det er umulig å fjerne alle risikoen slik at du skal kunne takle som og takle en viss grad av usikkerhet.


IT konsulent karaktertrekk: Er du avgjørende?


Du må være i stand til å vite hvilke kamper som er verdt å kjempe. Det er mange ting som skal komme opp med klienter, særlig lenge klienter, som får på nervene. Du kommer for å ta et par skritt tilbake i ditt sinn og regne ut er dette noe verdt å kjempe for eller hvis du bare skal la det roll off ryggen.


På den andre ytterligheten, du er nødt til å finne hvilke potensielle kunder, er helt herjer din tid og hvilke klienter har gått dårlig. Som blir tid vampyrer og suge alle blodet, din energi? Du må være avgjørende nok å anerkjenne at og ta affære. Du må også være i stand til å bestemme hvilke ansatte og kontraktører for å ansette.


Copyright MMI-MMVI, datamaskin konsulenter hemmeligheter. Alle over hele verden rettigheter.

No comments:

Post a Comment