Wednesday, April 24, 2013

Er du en egnet MBA kandidat?

Sponsing selskaper også finne at støtter deltakelse i Global Executive MBA-programmet hjelper også tiltrekke seg og beholde dyktige medarbeidere og forberede dem for fremtidige lederroller i selskapet.


MBAs søker ofte en mer generell ledelsesmessige rolle i deres gjeldende industrien. MBA gir en portefølje av ledelsesmessige verktøy og teknikker, samt de 'mykere' ferdighetene som trengs for å lykkes som en manager. Entreprenørånd, dedikasjon, engasjement og profesjonalitet er ord ofte tilskrives MBA nyutdannede.


Hvorfor du trenger en MBA!


Massive utvidelsen i MBA bestemmelsen har på mange måter, gjort kvalifikasjonen mer attraktiv for arbeidsgivere. Dette er på grunn av en endring i vekt i MBA-innhold, og en stor endring i de som studerer for kvalifisering. Både endringer ble laget primært i Storbritannia, der den typiske studenten er nå i slutten av tjueårene eller trettiårene, har betydelig ledererfaring, og er mer sannsynlig å studere mens du arbeider i stedet for å pådra seg muligheten kostnadene ved fulltids studieprogram. Faktisk, studerer mange ledere nå MBA-programmer fra hele verden, uten skade for kvaliteten på sine studenten erfaring, eller verdien av kvalifikasjonen.


Marketing: Folk som er ansvarlig for markedsføring varer eller tjenester i enhver organisasjon må kunne opprette effektive markedsføring strategier og formidle sitt budskap til folk effektivt. En MBA utstyrer sine studenter med teoretisk kunnskap, samt praktisk markedsføring ferdigheter, som kan hjelpe i å få jobber innen markedsføring. Med MBA, kan du se for å bli ikke mindre enn en produktsjef ansvarlig for markedsføring.


Er jeg en god MBA kandidat?


Som MBA er en veldig intens program, for ikke å nevne veldig dyrt, ser skoler for de søkerne som kommer over som å ha tidligere kunnskap om programmet og er også klar over hva de vil fra programmet.


Du må ha en virkelig solid og komplett programfil. Liste ned alle dine kvalifikasjoner og ditt arbeid kan du oppleve på en måte som utfyller dem. IKKE la noen del av søknadsskjema stå tomt.


Hvis din MBA-programmet er så godt som det skal være, så du kan være kort oppført for intervjuer. Dette er en annen viktig del av MBA opptak prosessen og her intervjueren fysisk kan finne ut hvor godt en kandidat som du er for deres MBA-grad.

No comments:

Post a Comment