Thursday, April 4, 2013

Småbedrifter IT rådgivning: Hva mikro småbedrifter se etter

Hva er et "mikro-small business" ser etter i en liten bedrift IT-rådgivning profesjonell? Du trenger å vite stasjonære PC-maskinvare. Du trenger å være god på bærbare PC-er, ha god komfortnivå med PDA-er og ulike typer skrivere, og bli kjent med modemer, dial-up, kabel, DSL og strøm beskyttelse.


Betydningen av en sterk programvare bakgrunn


Fra en programvare ståsted, er du å være vellykket i dette ett til ti-rommet som en del av virksomheten din. Igjen, en sterk programvare bakgrunn bør være en del av en liten bedrift konsulentfirma praksis for IT; Det bør ikke være hovedfokus for bedriften.


Bli kjent med operativsystemer


I form av en programvare-perspektiv, i small business skal IT-rådgivning, du virkelig behagelig med stasjonære og bærbare operativsystemer, hovedsakelig Microsoft Windows. Imidlertid avhengig av industrien og din spesialitet, kan små bedrifter benytte Mac eller Linux operativsystemer.


En liten bedrift IT-rådgivning profesjonell bør være veldig komfortable med ting som Microsoft Office, hastig bøker, ACT og gullgruve.


Sikkerhet og nettverk evner


Som en liten bedrift skal IT-rådgivning profesjonell, du virkelig behagelig med anti-virus programvare samt personlige brannmurer og fjernkontroll programvare. Fra et nettverk ståsted, vil en mikro-liten bedrift kreve en liten bedrift IT-rådgivning profesjonelle å bli kjent med peer to peer landområder.


En liten bedrift IT-rådgivning profesjonell bør være komfortabel med å konfigurere de populære Silho (ph)-ruterne som er på markedet for å kunne dele en DSL- eller kabel-tilkobling. I tillegg bør du være komfortabel med å sette opp live tilgangspunkter og adaptere.


Bunnlinjen om småbedrifter IT-rådgivning


På et minimum virksomheten IT-rådgivning profesjonelle bør ha kunnskap om 25 til 50% av områdene som er nevnt ovenfor hvis du vil være i stand til å effektivt støtte en mikro-small business. Vær oppmerksom på at i å støtte en mikro-small business, du er vanligvis håndtere en ikke-tekniske småbedrifter eieren.


Copyright MMI-MMVI, Small Business Computer Consulting. com. Alle over hele verden rettigheter.

No comments:

Post a Comment