Tuesday, April 9, 2013

Engelsk undervisning i Israel kan være utrolig givende

I Israel, har behovet for engelsktalende borgere nylig steget til episke proporsjoner. Med denne økningen i etterspørselen er finne en jobb undervise engelsk i Israel lettere enn noen gang for utlendinger som ønsker å ta turen i utlandet.


Vurderer du å undervise engelsk i Israel? Hvis så, det er noen viktige ting bør du vite før du starter jobben jakten. Informasjonen nedenfor er utformet for å gjøre prosessen enklere, og sikre at du får den best mulige situasjonen. Undervise engelsk i Israel er et eventyr... sørge for at det ikke er en stressende en ved å følge disse enkle tipsene.


Å få sertifisert


Mange land foretrekker deres innfødt-talende engelsklærere å få sertifisert i TEFL (undervisning engelsk som fremmedspråk) mens du fremdeles i sine hjemland. Mens dette er ikke et krav i Israel, vil det sikkert hjelpe deg når det gjelder tid til å finne en jobb.


En annen forutsetning for å undervise engelsk i Israel er å ha en fire-års høyskole grad. Faget er virkelig uviktig; det som teller er det faktum at du har oppgradert fra en college.


Du må også vurdere å bli lærer sertifisert i Israel. TESOL organisasjonen i Tel Aviv er en av de mest ansette engelsk-undervisning organisasjonene i landet, og tilbyr opplæring for lærere i engelsk til minoritetsspråklige. Nærme engelsk lærer nettverket i Israel (http://www.etni.org.il) for mer nyttig informasjon. Når israelske undervisning programmet er fullført, er du nesten garantert en lærerstilling.


Å finne en posisjon


Behovet for engelsktalende i Israel har vokst så mye de siste årene som språket har blitt en av de mest populære emnene som er undervist i klasserommet, fra elementært nivå på opp. Du finner imidlertid at arbeidsplasser er mer utbredt i midtre og øvre klassen områder, der nivået av utdanning er høyere og flere studenter er ventet å gå inn i næringslivet.


I samme midten overklassen områder, vil du også oppdage at en stor andel av barn er privat undervist i kunsten å snakke engelsk. Du kan vurdere å bli en privatlærer hvis arbeider i skolen ikke passer deg. Mens lønn kan være lavere, og du vil ikke ha fordelene som tilbys av en skole eller universitet jobb, du vil være i stand til å arbeide mer fleksible timer, og noen mennesker foretrekker mye frihet slik posisjon over arbeide for en skolen styret.


Hvis ingen av disse mulighetene appellerer til deg, kan du vurdere å undervise engelsk i Israel til voksne. Mange bedrifter og foretak i Israel avtale med den vestlige verden med jevne mellomrom, og ansatte som snakker engelsk er en absolutt nødvendighet. Et selskap kan ansette deg på jobb-av-jobb basis, eller selv som personalet konsulent, hvor du vil bli forventet å undervise i engelsk til ansatte litt lurt eller for en gruppe.


Hva du kan forvente


Betal som du vil motta for å undervise engelsk i Israel er regnet ganske lav sammenlignet med mange andre land med muligheter for slike stillinger. Har mulighet til å delta på mange undervisning konferanser og seminarer, som lærer, og gjør så kan øke din verdi som lærer og resultatet i betale reiser nedover veien. En snarrådig lærer vil ta slike muligheter som kommer sammen og vil lære raskt hvordan å øke hans eller hennes verdt på jobben.


De fleste skoler som ansette deg som engelsklærer vil tilby bolig lærerens, og du bør dra nytte av denne situasjonen, spesielt hvis du bor i en stor by, hvor boliger kan være dyrt og vanskelig å finne.


Selvfølgelig, du vil også bli gitt ferietid og betalt ferier mens undervise engelsk i Israel, og bør du bruke din tid av utforske landet og lære mer om din adopterte kultur. Israel er et vakkert sted gjennomsyret av historie, og undervisning engelsk til israelske innfødte er en unik opplevelse som ikke skal sendes av.

No comments:

Post a Comment