Tuesday, April 23, 2013

Betydningen & grunnleggende av målsetting

Mål er svært viktig i alles liv, og som sådan, målsetting er like viktig til å hjelpe oss oppnå våre håp og drømmer. Det viktigste aspektet av målsetting er å sørge for at planen er en realistisk. For eksempel, er det umulig å gjøre det et mål å vinne i lotto. hvorfor? Fordi gambling er har et sjansespill og handlingene dine ingen reell innflytelse på hvorvidt det bestemte målet er oppnådd. Den beste typen målsetting er det som er gjort med en viss grad av praktiske.


En handlingsplan er den første viktige skrittet mot målsetting. For eksempel, en person som ønsker å gå på college, og trenger å spare penger, kan trene et budsjett til å tjene penger mens du deltar på skole på deltid. Av enrolling deltid, undervisning blir rimeligere og selv om grad ferdigstillelse prosessen kan ta lengre tid, det endelige målet vil bli nådd i tid. Dette er et godt eksempel på positiv målsetting.


Når du arbeider ut en målet innstillingen plan, er det viktig å velge en som er realistisk. Et dårlig eksempel ville spare nok til å bli millionær innenfor en angitt tidsperiode og ingen virkelig måten å komme opp med midlene som trengs for å lagre. Det er ingenting galt med å ha store drømmer og prøver å nå imponerende mål, men det er svært viktig at de ikke være uoppnåelig. Hvis en person skulle delta i en målsetting av trening på en urealistisk nivå, og denne planen skulle svikte, vil depresjon sikkert føre. For å unngå denne negative emosjonell innvirkning, er praktiske nøkkelen til positiv målsetting.


Når mål er satt, er det viktig å holde fokus. Dette betyr å være forsiktig med midler, hvis målet er en som involverer økonomi. Et eksempel vil lagre en ned-betaling for et hjem og se en snazzy nye sportsbil som fanger øyet. En person som opphold fokusert på sine mål om hjem eierskap vil føle seg mye mer belønnet enn de som gir etter for fristelsen av en rask kjøp, som trolig vil føre til kjøpers anger.


Målsetting er en viktig del av hverdagen. Enten det er en hjemmelekse som må ferdigstillelse, et prosjekt for arbeid som må gjøres ved slutten av dagen eller en finansielle mål som trenger å nå, vil effektiv planlegging hjelpe selv den mest utfordrende mål bli nærmere å være nådd.

No comments:

Post a Comment