Saturday, December 1, 2012

Hvordan du kan vinne på jobbintervjuer

De fleste søkere mislykkes fordi de mangler tillit i seg selv. Et jobbintervju som bør aldri behandlet eller forhold til et avhør. Denne feil forestilling av hva et intervju skal faktisk legger til frykt montering inne. Denne frykten hindrer du vanligvis fra effektivt uttrykke deg selv under intervjuer og verste, for mye frykt kan føre noen søkere å fjerne ut under intervjuet.


En god måte å forberede for et jobbintervju er til forskning selskapet; praksis å svare på de vanligste intervjuspørsmål, og deretter samle informasjon om arbeidsgiver. Dette vil ikke bare gi nyttig informasjon for intervjuet, men vil også øke trygghet og vite at du er godt forberedt på å svare på spørsmål under et jobbintervju.


Bortsett fra gjennomføre undersøkelser og gjør deg kjent med ulike spørsmål for jobbintervju er det fortsatt noen ting du trenger å vite for å sikre at du får jobben du vil.


Presentere den beste og mest sellable siden av din personlighet


Dette kan oppnås bare hvis du ha tillit til deg selv. Det er viktig at du stoler på dine egne evner, og tror at du har kvalifikasjonene som kreves for jobben som du søker på. Selvtillit vil hjelpe deg til å føle seg vel i løpet av din jobbintervju.


Lære forskjellige typer spørsmål for å selge deg selv effektivt


Et jobbintervju handler om spørsmål. Det finnes ulike typer spørsmål som brukes, for eksempel spørsmål som probe, spørsmål som setter deg på stedet og spørsmål som du kan finne vanskelig å besvare. Det er viktig at du vet hvordan du lett gjenkjenne spørsmål slik at du vil være forberedt på hvordan du effektivt svare på disse spørsmålene.


Forberede spørsmål emner på forhånd


Ingenting slår beredskap særlig henviser til jobbintervjuer. Siden et jobbintervju handler om spørsmål, forberede seg på forhånd og praksis å svare på noen av de vanligste spørsmålene din potensielle arbeidsgiver kan spørre. Øvelse gjør mester, og dette vil hjelpe deg å komme vant til spørsmål dermed øke selvtilliten din under din faktiske jobbintervju.


Forbedre din personlig Stell


Bilde og utseendet er virkelig viktig spesielt under faktiske jobbintervjuer. Din image og utseende forteller så mye om typen person du er. Likeledes er det viktig å velge riktig klær som du er å ha på under jobbintervju siden klærne gjenspeile hvor mye du verdsetter deg selv.


Gi en polert intervju-ytelse


Prøv å huske intervju dos and don'ts å unngå feil, og bidra til å svinge intervjuet i din favør.


Nøye vurdere jobbtilbudet


Det er også viktig for deg å nøye vurdere jobbtilbudet. Avgjøre om jobben er egentlig typen du vil og aldri være redd for å spørre spørsmål. Siden det er bare gjennom å be om at du vil være i stand til å vite hvordan solid jobb er tilbudet virkelig.


Kommunisere og Etabler gjensidig kontakt med intervjueren


Du kan oppnå dette ved å være en aktiv intervjuobjektet, noe som betyr være entusiastiske i å svare på spørsmål. Vise dem at du er virkelig interessert i å få jobben. Utvikle rapport med intervjueren dette vil hjelpe i ridding du av noen av din frykt, og vil gi deg med mer selvtillit.

No comments:

Post a Comment