Monday, December 17, 2012

Er du seriøs om å jobbe hjemme?

Er du så alvorlig om å jobbe hjemme at du ville betale penger for å bevise det? Hvis du svarer ja på det spørsmålet, er du en ettertraktet mål for svindlere fordi dette er en taktikk, de elsker å bruke. De kan ord det annerledes på ulike nettsteder og annonser, men det viktigste punktet som de ønsker å komme over er at ved å sende dem pengene dine, du vil være "beviser" hvor alvorlig du er om å jobbe for dem.


Ingenting kunne være mer latterlig. Har du noen gang sett et legitimt selskap gjøre noe som dette? Tenk deg å søke en jobb på noen etablert selskap, og som du leverer programmet til resepsjonisten, sier hun, "Takk, Mr. Smith. For å bevise at du er virkelig seriøs om å jobbe for oss, må vi vil belaste deg en $19.95 programmet behandlingsgebyr. Vil det være kontanter eller kredittkort?" Latterlig, rett?


Ennå, at samme intelligent, hardt arbeidende Mr. Smith ville tenke ingenting å sende sine penger til en obskur Paypal-konto hvis eieren hevder å ha arbeidet på hjem ledige jobber. Det er bare ett eksempel på hvordan svindlere som tære på din desperasjon å arbeide hjemme. De vet du ivrig søker etter en måte å tjene en inntekt hjemmefra, og de vet at du vil gjøre noe for å gjøre det skje.


Den gode nyheten er at denne taktikken gjør svindlere utrolig transparent og lett å unngå. Ved å be om penger, er de "beviser" at de ikke har noe å tilby deg, fordi legitime selskaper ikke vil belaste deg noen penger å jobbe for dem.


Så, hvordan kan du bevise du er seriøs om å jobbe for et selskap som tilbyr legitimt arbeide hjemme? Det er litt mer komplisert enn whipping ut kredittkortet. Her er tre måter å gjøre telecommuting arbeidsgivere sitte opp og ta varsel:


1) Sørg for at din CV, og dekke brev er i toppform. Hvis du ikke er sikker på om din evne til å skrive din egen CV og Søknadsbrev, definitivt betale en profesjonell til å gjøre dem for deg. En god følgebrev kan være alt det tar for å fange oppmerksomheten til en leder som ansetter, mens en målrettet CV kan nøyaktig skildre dine ferdigheter og erfaring, som vil resultere i å få det ettertraktet intervjuet.


2) Søke om jobbene du er virkelig kvalifisert for. Mens det kan være fristende å søke etter noen hjemme-baserte jobb som du kommer over, vil programmet bære mer vekt hvis du fokuserer på jobber som utfyller din erfaring og kvalifikasjoner. Unngå å bruke for jobber at du er grovt overqualified eller underqualified for, eller jobber som har ingenting å gjøre med erfaringen du har. Hvis en annonse angir at ingen erfaring er nødvendig, kan du absolutt bruke, men husk å nevne i følgebrev hvorfor du føler at du ville være den beste for jobben. Markere noen erfaring du har, og som vil hjelpe deg å utmerke seg i denne jobben.


3) Framstille deg selv som en ekte profesjonell på alle måter. Fra øyeblikket du begynner å komponere din program, er det viktig å demonstrere hvorfor du ville være en ressurs for selskapet. Gi spesiell oppmerksomhet til programmet og vurdere det flere ganger å bli sikker det er ingen feil. Lær så mye som mulig om den riktige måten å søke på jobber, intervju strategier og profesjonell etikette. Det kan virke som mye arbeid, men det er på tide godt brukt! Oppmerksomheten du putter inn i prosessen vil avsløre mye om deg, og få deg til å skille seg ut fra de andre søkerne som kan være mer uforsiktig.


Se hvor enkelt det er? OK, kanskje det er ikke så enkelt som beskytningen ut $19.95, men denne måten du vil faktisk tjene penger, i stedet for å miste det! Det kan ta tid og vilje til å få et legitimt arbeide hjemme jobb, men hvis du gjør alt du kan for å forberede deg selv og tilnærming den på riktig måte, vil du bli vellykket. Og neste gang noen spør du hvis du er seriøs om å jobbe hjemme, kan du ærlig svaret ja, og du ikke trenger å røre lommeboken for å bevise det.

No comments:

Post a Comment