Monday, December 24, 2012

En Carrer i grafisk Design, jobbe deg til toppen

Creative Director
Lar starte øverst og arbeid ned. Kunst regissører, eller skapende styremedlemmer er ansvarlig for et kreative team som kan utforme arbeid for magasiner, TV, reklame grafikk, nettsider, eller på emballasjen. En kreativ arbeidsgruppe kan bestå av oppsett kunstnere, grafiske designere, fotografer, tekstforfattere og menial ansatte for å gjøre arbeidet. En kunst direktører jobb er å sørge for at hver av disse arbeiderne ikke slakk av ned puben og fullføre sitt arbeid til en tidsfrist og til kundens behov. Kunstneriske ledere også gjøre store decisicions langs linjene av skal bakgrunnen grågrønn eller kobolt blå, utstede dikterer og endre deres sinn flere dager etter en frist er passert - forlate kolleger resolutt dyster om deres posisjon i den store sammenhengen av ting. Kunstneriske ledere vil uunngåelig ha kommet fra noen form for markedsføring eller salg bakgrunnen og trenger ingen tidligere grafisk design kunnskap eller ferdigheter.


Senior Designer
En Senior Designer er hovedsakelig opptatt med visuelle aspekter av et selskap, og vil trolig har blitt forfremmet på grunnlag av at hun er moro og en 'stor lagspiller"(til tross for dette var langt fra tilfelle). En Senior Designer vil vanligvis insisterer på å ha en større widescreen skjerm enn resten av teamet som vil være dekorert vekslet med fluffy rosa biter markedsføring folk sende gjennom på daglig basis. En Senior Designer vil bli involvert i elementene i et selskaps titt som visittkort, brevpapir, pakningsdesign, media reklame grafikk, salgsfremmende design og stikker opp bilder av toppløse 'hunks'.


Grafisk Designer
Jobb med en grafisk Designer er å gi en ny og spennende måte å uttrykke nøkkelinformasjon av et selskap eller produkt gjennom en dynamisk bilde eller bruk av typografi. Grafiske designere ta sparsommelige opplysninger gitt til dem av klienten og bruker Internett til scab noen gratis utklipp, mote sine egne dratt av logo design for å fleece klienten for alt de er verdt.


Oppsettet kunstnere og Artworkers
Motorrommet av designet verden. Disse scumbags har blitt begravd unna med deres støvete macs for flere tiår, remorselessly churning ut sider og oppsett. Uunngåelig noen clueless muppet vil sende over en 100 siders brosjyre som er lagt ut i microsoft word, og det vil bli Artworkers utakknemlig oppgave å gjøre det Publiserbart. De må innse en skrift på 50 meter, kunne farge korrigere dreariest av bilder og ta en god bollocking nå og da å holde dem på sine tær. Artworker må ha muligheten til å design magasiner, brosjyrer for design, design flyers, designbøker og design plakater. Han huser drap fantasier.


Illustratører
Illustratører generelt sett vil ha lenge greying hår og bli påvirket av prog rock. Jobbe hjemmefra blant fangehull og dragonns figurer og manga tegneserier de vil forsøke å sette sine egne unike spinn på kort hva får de. Hva vil du bli presentert med er en semi-kledd jente med store bryster. Du vil ha ventet i flere uker før dette. Du vil aldri lære av tidligere feil.


Web-designere
Web-designere opprette sider, oppsett og grafikk for web-sider, vil de bli teknisk tenkende til punktet av absurditet. De vil insistere på ved hjelp av c ++ koding språk å imponere andre geeks og vil bever unna gjør hva er det geeks gjøre i timevis. Web-designere også designe og utvikle verktøy for navigering av et nettsted som vil for design nettsteder innebære bittelille teksten som gjør dine øyne blø. Web-designere er altfor smart for deres eget beste, og bør aldri bli oppmuntret.

No comments:

Post a Comment