Saturday, December 15, 2012

Er du vurderer en karriere i sykepleie?

Hvis du tror du kanskje ønsker å være en sykepleier, finnes det mange sysselsetting alternativer du kan vurdere.


Sykepleie er et hevdvunne yrke, og i dagens verden av moderne medisin kan det også være en lukrativ profesjon. Det er ingen tvil om at en sykepleier må være dedikert og flittig. Hvis du virkelig ikke er typen person som kan gi den ekstra gram for energi, er sykepleie ikke en karriere som du vil nyte.


Men, hvis du liker å hjelpe folk, og er interessert i vitenskap og medisin, dette feltet kan være for deg!


Sykepleie gir deg også mange alternativer når det gjelder arbeidsmiljø. Fleste tror av en sykepleier som personen som står ved siden av din sykehusseng, men sykepleiere i dag har mange flere muligheter og det er enklere å finne et arbeidsmiljø som passer din smak og preferanser.


Private avgifter sykepleiere arbeider med en pasient på sykehuset eller hjemme å hjelpe dem med å samle krefter av en sykdom eller å ta vare på en pasient med en kronisk eller terminal sykdom.


Hospice sykepleiere arbeider med en pasient og familie for å lette døende prosessen og kommunisere med leger og annet helsepersonell om medisinske problemer. Denne omsorg kan pasienten om å bo hjemme og bli mer komfortable under de siste dagene av sitt liv.


Operasjonsstuen sykepleiere er i tykt av ting, og må forstå bruken av moderne operasjonsstuen utstyr, typen prosedyre legen gjør og typer verktøy for legen må. Sykepleieren må være klar til å hjelpe legen på et øyeblikks varsel.


Traumer sykepleiere arbeider i store sykehus og håndtere traumer pasienter som kan komme i med helikopter eller ambulanse fra bil ulykker, tog eller fly krasjer, branner eller andre store arrangementer. Noen traumer sykepleiere også arbeid i helikoptre som er sendt for å plukke opp pasientene.


Institusjonelle sykepleie for skoler og høyskoler er også en voksende felt for sykepleie jobber. Disse sykepleiere Unn alt fra en forkjølelse eller influensa en forstuing eller sport skader og ofte får å vite deres lates godt. Det er et flott sted for noen som elsker barn eller bare liker mindre stress på en daglig basis. Disse jobbene kan også inkludere plassering i en kvinners ly, hjemløs ly eller annen non-profit oppsøkende organisasjon.


Hjem helsevesenet sykepleie har utviklet seg. I dag, hjem helsevesenet sykepleiere arbeider i landlige, forstadsområder og urbane områder, reiser fra pasient til pasient å ta vare på og overvåke pasientens behov og kommunisere med leger og andre medisinske ansatte. Denne hjemme omsorg kan pasienten å være igjen her hjemme med familien, eller alene, og fortsatt få omsorgen de trenger. Sykepleiere kan nå bruke mobile overvåking utstyr for å overvåke alt fra hjertefrekvens og blodtrykk til blodsukkeret for diabetikere og mer, så sykepleieren kan behandle en pasient og sjekk på en annen i bilen på vei til å besøke en tredje pasienten.


Sykehuset sykepleie er også en modig ny verden. Sykepleiere lære å bruke og overvåke nytt utstyr hver dag, og har ansvar for å ta vare på pasientens restituerte fra kirurgi eller sykdom. Deres daglig omsorg og samhandling med pasienten har en stor innvirkning på hvor raskt pasienten recuperates og på pasientens holdning. Det er ingenting som følelsen du får når du går inn døren å starte morgenen Skift og din pasient sier "Gutt, jeg er glad å se deg". År etter at et sykehusopphold, pasienter vil fortsatt snakke fondly av en favoritt sykepleier som lettet ubehag av deres sykehusinnleggelse.


Det er alt i en dags arbeid!


Hvis du tror sykepleie er for deg, se inn i lokale pleie-skoler og komme i gang på veien til sykepleie.


Med en kort tilførsel av kvalifiserte sykepleiere til å bemanne våre sykehus, skoler, hospicer og andre fasiliteter, ville en annen par hender være hjertelig velkommen!

No comments:

Post a Comment