Wednesday, December 26, 2012

Coping med Stress arbeider hjemme

Hva er så jobbe hjemme, og coping med stress, egentlig handler om? Følgende rapporter inneholder noen fascinerende informasjon om å arbeide hjemme, og stress - info du kan bruke ikke bare gamle ting de pleide å fortelle deg.


De fleste av oss har vært stresset arbeider hjemme på et tidspunkt. Bortsett fra stress for å måtte finne nye kunder og nye arbeidsplasser, møter vi ofte stress fordi jobber kommer i gal, sporadisk støt. Noen dager vår å gjøre listen er nesten tom, og følgende dager det virker som vi kan knapt holde tritt.


Tidsfrister kan være overveldende, og når man er påvirket, effektiviteten stuper. Hjernen er ikke lenger fokusert på kreativitet og handling.


Når stress nivå stakk opp, her hva du skal gjøre. Først, redusere stress ved... Stoppe. Høres litt grunnleggende, og det er veldig vanskelig å gjøre, bare slutte. Stress kan føre til helseproblemer eller gjøre problemer verre hvis du ikke lære måter å beskjeftige seg med den.


Det neste trinnet er å finne en måte å håndtere stress. En enkel måte er å unngå omstendigheter som fører til våre stress - men dette er ofte ikke mulig. En annen måte er å endre hvordan vi reagerer til stress. Dette er ofte den beste måten.


Vel, er det på tide å ta hjertet og sette noen enkle strategier på plass som vil holde oss i kontroll av vår tid... og vår mental helse.


Tips for å håndtere arbeider hjemme stress-


1) Spis et sunt, balansert kosthold rikt på frukt og grønnsaker. Redusere eller eliminere koffein (kaffe, svart og grønn te, cola drikker og sjokolade). Fordi koffein er et stimulerende, kan det gjøre deg føler mer engstelige.


2) Øvelse. Det lindrer spenning og gir et tidsavbrudd fra stressende situasjoner.


3) Prøv å ta tid hver dag for å bremse ned og gjøre noe du liker, selv om det er bare for noen få minutter. Leser et magasin, leker med din hunden, lytter til musikk, lese en bok eller annen aktivitet som hjelper deg med å glemme hverdagens stress av dagen kan roe deg og hjelper deg å huske hva som er viktig.


4) Arbeid på å være glad og optimistisk. Bruke humor for å lette vanskelige situasjoner.


5) Ta svært lang, avslappende dype åndedrag når som helst du legge merke til du føler deg stresset.


6) Hvis innholdet i noen av aktivitetene tillater det, kan du påkalle en kollega som kan hjelpe deg. Hvis du har aldri gjort dette før, nå er det perfekte tidspunktet å starte. Fine med denne type arrangement er din kollega vil mest sannsynlig sende jobber deg når han eller hun blir overbelastet. (Advarsel: ikke overlate oppgaver som må utføres bare av deg som rektor av virksomheten. Ditt rykte er viktig.)


7) Ordning og forenkle livet. Hvis en av dine viktigste kilder til stress er det store antallet av ting som må gjøres, bør å få organisert hjelpe deg føler seg mer fred. En god følelse av organisasjonen vil også gjøre deg mer effektiv. Forenkle livet skal også hjelpe deg til å føle mindre overveldet.


Sette oppnåelig daglige mål. Hvis du er ferdig en oppgave foran tidsplanen, kan du starte neste... men holde oss til en bestemt tidsgrensen hver dag. Hva du gjør denne uken er satt opp et system som vil fortsette å fungere for deg.


Følg disse tipsene, og før du vet ordet av det, drømmen din hjem virksomhet vil være på banen igjen.


Det er hvordan ting står akkurat nå. Holde i tankene som ethvert emne kan endres over tid, så være sikker på at du holde tritt med de siste nyhetene.

No comments:

Post a Comment