Sunday, December 9, 2012

Bli en grafisk Designer

Du gjorde dagligvarer en dag i en av det største kjøpesenteret i byen. Du lagt merke til at når du kjøper såper, tannkrem og hermetikk blant andre, du var å plukke opp de produktene som har emballasje og logo design som appellerer til øyet. Og lady ved siden av deg gjorde det samme. Så du lurte på hva gjorde disse produktene tiltalende og salgbar til forbrukere. Og dine tanker undret på som var ansvarlig for å gjøre dette iøynefallende og penger for å lage emballasje design.


Innerst inne, personen som er ansvarlig for å lage en logo eller pakningsdesign se suveren og salgbare kalles en grafisk designer. De er de ansvarlige for å tiltrekke potensielle kunder og øke et selskaps salg. For å være en vellykket grafisk designer, må man ha gode mellommenneskelige ferdigheter og talent til å selge sine ideer til ledere.


Hvis du ønsker å bli en grafisk designer må du være forberedt på å motta en høyskole grad i reklame eller fine arts fokusere i grafisk kunst og datagrafikk. Selv om det er noen som gjør det til industrien bare av talent alene, de fleste fortsatt trenger en grad eller noen slags sertifikat for å lande en jobb som grafisk designer. Arbeidsgivere vil ikke engang se på deg hvis du mangler stykke papir som viser at du har blitt trent i grafisk design relaterte program. I tillegg mye av konkurrentene ville være nyutdannede fra college, så det er bedre hvis du kommer forberedt før du stuper ut i den spennende verden av grafisk design.


Det er mange skoler over hele Amerika som tilbyr grafisk design relaterte kurs. Finnes det kurs i visuell kommunikasjon, grafisk design, animasjon, reklame og multimedia og webutvikling blant andre. Det er kort sikt og lang sikt programmer tilbys i forskjellige skoler. Kort sikt programmer er vanligvis for ett eller to år mens langsiktige programmer som Bachelor of Fine Arts grad er ofte for tre til fire år. Likevel, begge disse programmene tilbyr en plassering i en bedrift eller studio under eller etter studiene dine. Dette kan være et springbrett for deg i å få erfaring du trenger til å bli ansatt.


For å forbedre din erfaring i grafisk design, kan du også gjøre freelance arbeid når du kan. Dette vil hjelpe deg å ha en solid portefølje å presentere din potensielle arbeidsgiver når du kommer ut av skolen og en skikkelig jobb-jakt. Likeledes, du må betale oppmerksomhet til Emballasjedesign og reklame trender i alle former for media for å holde deg oppdatert med hva er siste i bransjen.


Husk at å være en grafisk designer nødvendiggjør du for å lære deg ny programvare og være oppdatert på designtrendene hele tiden. Det er mer til å være en grafisk designer enn sitte foran datamaskinen. Således, du nød å høre hvor å snakke effektivt og lære hvordan reklame og PR påvirke utformingsvalgene.

No comments:

Post a Comment