Sunday, December 23, 2012

Hvordan skuddsikre din karriere!

I en ikke altfor fjern fortid forsikret stigende firmanettverket stigen eksperter av et større kontor, en sterkere kompensasjonspakken og en mer sikker fremtid. Men i dag, ledere blir fortalt: ikke får altfor komfortabel i det hjørne-kontoret, og ikke kjøpe det fancy nye bil eller båt som du alltid har drømt om-fordi din jobb er like sårbare som alle andres. Bevis antyder at jo høyere opp stigen du går, jo mer prekær din posisjon kan bli! Holdning til kontaktpersoner, og rollene de spiller i selskaper har drastisk endret de siste årene. Jeg har sett ledere som har vært med samme selskap for 20 eller flere år. De har jobbet seg oppover firmanettverket stigen og følte at de hadde vist sin verdi- så de var unceremoniously oppsagt fra sine posisjoner som om de hadde bare vært ansatt som en entry-level arbeideren. Som en karriere-konsulent er det min jobb å re-instill kundens tillit, identifisere hans eller hennes styrker og "re-pakke" at enkelte for dagens arbeidsmarked. Men for å navigere effektivt gjennom overgangsprosessen karriere, og til slutt gjøre din karriere skuddsikker, må du først bli informert om hva som virkelig foregår i arbeid-verden. Jeg ser flere viktige utviklingstrekk finner sted med hensyn til executive-nivå jobb stabilitet og sikkerhet, inkludert:


DAGENS UTFORDRENDE SYSSELSETTING TRENDER


Jobben markedet Trend 1:


Flere og flere posisjoner, selv med senior nivåer, blir nå tilbudt på en kontrakt eller midlertidig basis. Posisjon, i disse tilfellene, varer bare så lenge som er nødvendig for å oppfylle arbeidsgivers kontrakt med sin klient. Dette krever jobbsøkere å tenke annerledes-mer som en uavhengig konsulent som arbeider på oppdrag-i stedet for som fast ansatt. I mange bransjer og bransjer, kan det sies at "permanent, heltid jobb" ikke lenger eksisterer som vi kjenner. Denne trenden setter også ansvar på den delen av den utøvende å konsekvent fremme og markedsføre seg for neste salgsmulighet- og den etter som!


Jobben markedet Trend 2:


Selskapene er fortsatt veldig forsiktig og nøye om å gjøre noen hiring beslutninger av høyt betalende, senior lederstillinger. Ledere som søker slike jobber må nå "selge seg selv" mer enn i siste. De må vise bare hvordan de vil forbedre selskapets produktivitet, effektivitet og lønnsomhet- eller de sannsynligvis får ikke tilbudet. Dette betyr at jobbsøker virkelig trenger å lære hvordan du effektivt presentere og markedsføre seg selv eller seg selv. Bare å ha de rette jobben titlene på en er CV, eller har de aktuelle tekniske ferdighetene for jobben, er ikke lenger nok.


Jobben markedet Trend 3:


Ledere får mindre karriere overgangen programmer enn noensinne fra den store outplacement bedrifter- og mange fordrevne fagpersoner får ingen karriereprogram for overgangen i det hele tatt. Dette betyr at større antall ledere søker ut hjelp fra mindre og mer personlige karriere konsulentfirmaer og karriere støttegrupper.


STRATEGIER FOR Å SKUDDSIKRE DIN KARRIERE


Selv om overgangen-programmene som er nevnt ovenfor tilbyr viktig karriere management teknikker, la meg dele med deg de viktigste aktivitetene du bør alltid gjøre for å overvinne utfordringene som er skissert ovenfor, og skuddsikre din karriere for fremtiden:


1. Hold alle din suksess dokumenter oppdatert
2. Sett tid til side hver uke for aktiv nettverk
3. Bli med og ta lederroller i passende foreninger
4. Skrive artikler eller gjøre presentasjoner i ditt område av ekspertise
5. Fortsette din karriere utdanning, inkludert nye legitimasjon
6. Forskning og være klar over konkurransen
7. Tilby å hjelpe folk i nettverket med jevne mellomrom
8. Se på nye arbeidsplasser og undersøke andre muligheter
9. Alltid spørre deg selv, "Hvordan kan jeg bidra mer?"
10. Praktisere nettverk, intervjue og forhandling ferdigheter


Hvis du vil din karriere å være virkelig skuddsikker, må du utdanne deg selv om emner som du sannsynligvis trodde du ville aldri trenger å bekymre deg igjen-som self-marketing, nettverk, intervjue og forhandling. For å mestre disse ferdighetene, oppdager mange eksperter også nyttige online ressurser og gratis lyd seminarer.


Og her er den gode NYHETEN: Hvis du søker ut riktig støtte og utnytte viktige ressurser som de nevnt ovenfor, du kan faktisk være takknemlig for erfaringen av går igjennom overgang-til slutt finne en karriere eller lande en jobb som vil være en mye bedre "fit" enn de du tidligere har hatt.

No comments:

Post a Comment