Friday, December 7, 2012

Noen (du!) Kan konsultere!

Din timing kunne ikke vært bedre hvis du begynne å bruke i dag. I denne nye mellinium konsulenter er nødvendig i langt større antall enn noen gang før i alle områder av kommersiell virksomhet.


Konsulenter er ikke sett på som bare attenuations av en selskapsstrukturen lenger. De er nå anerkjent som en viktig del å fungerer effektivt. Hvis du hadde startet ned denne banen bare ti år siden, ville du ha møtt motstand i nesten hver eneste stort konsern, enterprise eller forsøke.
Ikke i dag!


Om konsulenter har eksistert så lenge folk har vært villige til å betale for råd, var under store nedbyggingen av næringslivet på 80-tallet dette yrket tok på en langt mer synlig tilstedeværelse i alle deler av virksomheten.


Du er heldig å angi dette feltet nå fordi ledere, og business eiere slå til en konsulent så ofte som barna slå på deres jeg-beholdere; de flick på bryteren, signere kontrakter for tjenester, og lene deg tilbake og nyt showet!


Det var ikke nesten som vennlig et felt da jeg begynte i denne bransjen. Eiere og ledere følte fornærmet, liksom redusert eller malplassert, hvis de ble tvunget til å slå til meg om råd. Andre klienter, mens ikke følelsen redusert, trodde at ansette en konsulent var en luksus eller enda verre, lettsindig. Begge gruppene ville alltid bukk du helt siden de følte at ansette du var en uuttalt innrømmelse av svikt eller en forferdelig sløsing med penger.


Ikke så i dag. Når alle nedbemanning, arbeidsledighet, corporate tap og skrens avkastning på investering (ROI) rullet gjennom 80-tallet, kom vår profesjon å bli sett på som avgjørende og integrert.


I 1997 var amerikanske inntekter for rådgivning over $23 milliarder, noe som var nær 50% av verden bred totalt. Innen 2001 nådde den nær $40 milliarder. Ja, "arbeid for hire" konsulenter har blitt bærebjelke for alle nivåer av businessfrom små kjeder gjennom mellomstore bedrifter og større selskaper å stor bedriftens giganter. Deretter kan du legge til militære og den amerikanske regjeringen for å oppnå konsulent utgifter i dag av 0ver 100 milliarder dollar.


Konsulenter er involvert, faktisk dominerer, informasjonsteknologi (IT) prosjekter i nesten alle Fortune 500-selskaper. Da nasjoner Bank annonsert det ville slå sammen med Bank Of America Corporation i 1998, ble det opprettet største National bank i form av både innskudd og grener. Konsulenter ble kritisk bak kulissene partnere i konsolidering av operasjoner og andre aktiviteter knyttet til fusjonen. Fleste visste ikke at det ikke var deres vennlige nabolaget bankmann håndtere transaksjonen da de gjorde sin ukentlige innskudd og uttak lenger---det var en hær av konsulenter!


Jeg har gitt dere denne bakgrunnen informasjonen bare for å vise deg at consulting er en blomstrende virksomhet. Du angir et felt som har forvandlet i en global forutsetning for alle størrelser med forretninger eller forsøke. Det er et yrke som er akseptert fullt for sin evne til å endre effekt i alle slags enterprise. Du kan nå finne deg selv i en posisjon av frihet og uavhengighet, mens du sterkt påvirke, direkte og hjelpe andre til å lykkes.


En konsulent bruker alle sine talenter og evner. Han vokser eksponentielt i hans konstant innsats for å finne løsninger. Han er en del "gamle vest gunslinger" ønsker for å fritte ut de slemme gutta mens byfolk cower bak gardiner, og også en del "ridder i skinnende rustning" det løper i på en hest av blendende hvitt for å frigjøre sviktende, eller i det minste vaklende, innsats--- og redde Jomfruen av suksess og prestasjoner.


I "gamle dager" (pre-1980) en konsulent arbeidet med ledelsen i en virksomhet for å bedre lønnsomheten av buiness. Konsulenter jobbet med toppledelsen og var svært høyt betalt individer.


Enkelte konsulenter belaste $100 eller mer en time.
Noen belaste $1500 per dag for sine tjenester.
Noen fungerer på en årlig retainer avgift på $12,000 til over $50.000 per år fra en rekke klienter eller store coporations.


Og det går opp fra deres avhengig av din kompetanse og sjeldenhet av din kunnskap.


I min bok: "Noen kan konsultere!" Jeg vil bevise det er sant; noen (deg) kan se, ved hjelp av det du allerede vet å hjelpe andre, og gjøre en betydelig ekstra inntekt!

No comments:

Post a Comment