Saturday, December 29, 2012

Fire viktige regler i å ta karriere tester

1. Du kan ikke liker de fleste av testene karriere.


Til å begynne med, hater noen folk alle testene. Slutten av historien. Tvinge en karriere tester på din beste venn kan føre til din tidlig død.


Andre mennesker som tester, men hater spesielle typer spørsmål. For eksempel, misliker noen mennesker "tvunget valg spørsmål," hvor de må plukke mellom to valg som er like dårlig, i deres syn.


Andre mennesker misliker "rangering deg selv mot andre" spørsmål, fordi med deres lav selvfølelse, de rangerer seg dårlig sammenlignet med "andre" i nesten alt.


Andre mennesker gjøre ikke som "plukke yrker du liker" spørsmål, fordi de har lært av erfaring at alle yrker, som vanligvis praktiseres, er en blanding av gode og dårlige, og de tenker på de dårlige ting, når hver okkupasjon er nevnt.


Andre mennesker liker ikke spørsmål om hvordan de ville oppfører seg i visse situasjoner, fordi de har en tendens til å velge hvordan de skulle ønske de ville oppføre seg, snarere enn faktisk hvordan de faktisk gjør.


Karriere-testen må føles riktig for enkelt som tar den.


2. Det er ingen karriere test som gir bedre resultater enn andre.


Du kan ta en test som gir fantastiske forslag for fremtidige karrierer, men når din beste venn tar den samme testen, sine resultater kan være langt utenfor merket. Hvordan skjedde det?


Tester har personlighet. Med hensyn til en gitt test, en person vil elske sitt utseende, føle, smake og touch, mens en annen person vil hater det på synet. Dessverre, hvordan man føler om en test vil definitivt vri resultatene.


3. Ingen karriere test bør vurderes å være nøyaktig.


Vi slår til tester med håp om at noen kan definitivt fortelle deg hvem du er og hva du bør gjøre. Et klart nei nei.


Testresultatene er noen ganger vei av merket. På mange online tester, hvis du svarer med to spørsmål unøyaktig, vil du få helt feil resultater og anbefalinger.


Det er utallige triste historier om mennesker hvis liv ble sendt ned en helt feil vei av test 'resultater' at de trodde når de ikke skal ha. Du bør ta alle testresultatene med ikke bare en klype salt, men med en tønne.


Tester har en stor misjon og formål: Å gi deg ideer som du ikke har tenkt på og forslag verdt å følge opp. Men hvis du spør dem til å gjøre mer enn det, er du drømmer. Også ikke glem å ta flere karriere tester, snarere enn bare en. Du vil få et mye bedre bilde av dine preferanser, profil og god karriere forslag fra tre eller flere tester, snarere enn bare en.


4. Du kan alltid stole på din intuisjon å være din guide.


Du vet mer om deg selv enn noen karriere test gjør. Behandle ingen test resultat som 'evangelium. Forkaste Sammendrag testen gir deg, hvis det bare virker død galt for deg.


Stol på din intuisjon. På den annen side, hvis du virkelig liker forslagene karriere test ga deg, Pine ikke om disse forslagene er verdt å spore opp. Bare gjøre det, og lytte til hjertet ditt.


Karriere tester er moro, men leser resultatene er ikke nok. Du er ikke ferdig før du har tenkt hardt om hva skiller deg fra alle andre medlemmer av den menneskelige rase.


Ingenting galt med å ta alle karriere tester du kan håndtere før du endelig innser at du er en enestående person.

No comments:

Post a Comment