Monday, December 3, 2012

Vanlige jobb intervjuspørsmål og svar

I forberedelsene for et jobbintervju er det viktig å liste og planlegge svarene forhånd slik at du ikke få panikk når tid kommer. Jotting ned noen av de mulige spørsmålene og så figuring ut det beste svaret for hver vil bidra til å øke selvtilliten din.


Det er ti intervjuspørsmål som ofte ganger er tragisk for jobbsøkere, spesielt hvis de blir overrumplet. Disse topp ti spørsmålene er ideelle som skal brukes når trener til et jobbintervju. Toppen ti spørsmål er:


Hva er dine svakheter?


Den beste måten å besvare dette spørsmålet er å minimere din svakhet og fremheve på dine sterke sider. Nevne profesjonell trekk som du anser som din svakhet i stedet for å konsentrere seg om negative personlige egenskaper. På samme måte, ville det være best å nevne at du gjør noe for å forbedre deg selv profesjonelt for å korrigere din svakhet.


Hvorfor skal vi ansette deg?


Dette er en annen overveldende spørsmål som kan gjøre noen intervjuobjektet panikk. En ideell måte å håndtere dette spørsmålet er å starte med oppsummerer din arbeider erfaringer som kan være viktig for bedriften. Husk være trygg og Vis at du virkelig ser frem til å bli en del av selskapet.


Hvorfor vil du jobbe i selskapet vårt?


Formålet med intervjueren for å spørre dette spørsmålet er å gjøre visse at du som søkeren er virkelig interessert i jobben og ikke bare bare å bruke fordi det er en jobb åpning. Som en søker måtte du overbevise intervjueren som du er alvorlig og veldig interessert i jobben du søker på.


Hva er dine mål? Eller hvor ser du selv fem år fra nå?


Det er bedre å besvare dette spørsmålet med referanse til kortsiktige og mellomfag mål i stedet for å snakke om noen fjern fremtid. Det anbefales også å involvere selskapet i å diskutere dine profesjonelle mål. For eksempel, si at du ser deg selv som blir en del av selskapet og bidrar til at den i å oppnå det mål og oppdrag. De fleste intervjueren spurte denne typen spørsmål å få innsikt på virkelige motivet for en søker siden det er noen søkere som vil bare gjøre et selskap deres trening bakken og så etter at de har fått noen erfaring permisjon for å søke etter en annen jobb.


Hvorfor du går eller hvorfor forlater du din nåværende jobb?


Dette er et annet spørsmål som er brukt til å veie profesjonalitet, samt muligheten for en søker å holde på en jobb. Som en søker er det ikke hyggelig å si noe negativt om din nåværende eller tidligere arbeidsgiver siden den kan gjenspeile en dårlig på deg. Dette vil også opprette en "store spørsmålet" i sinnet til intervjueren hvorfor du gjør slike diskriminerende bemerkninger om den forrige jobben. For å unngå å falle i denne fellen videre bare si at du er på utkikk etter flere muligheter til å forbedre din faglig kunnskap.


Når ble du mest fornøyd i din jobb?


Igjen, være veldig forsiktig med å besvare denne typen spørsmål siden dette vil reflektere mye om deg som en potensiell ansatt. En ikke så overbevisende svar kan føre til at du mister sjansen for å få den jobben du vil. Prøv å svare på dette spørsmålet uten fordommer til den forrige jobben, og satse mer på å diskutere ting som motiverer deg profesjonelt. Dette vil skape inntrykk av at du er en god medarbeider siden du avstå fra å skape noen dårlige bemerkninger om du forrige jobb i tillegg til dette vil gi din fremtidige arbeidsgiver med ideer om hvordan å motivere sine ansatte.


Hva kan du gjøre for oss som andre kandidater ikke kan tilby?


Noen søkere gå vanligvis tomt når du blir spurt dette spørsmålet i frykt for at de kan svare mangelfullt. Være trygg, og konsentrere seg om å diskutere positiv trekk og arbeid kvalifikasjoner som du anser som viktig og relevant for jobben du søker på.


Hva tre positive ting ville sjefen din siste sier om deg?


Bare Fortell dem av din positive trekk både som person og som en ansatt som er lagt merke til ikke bare av din forrige arbeidsgiver, men på samme måte av din co-ansatte. Tenk på positive bemerkninger at sjefen din forrige kan ha fortalt deg og lest gjennom noe av ytelsen relaterte vurderinger du kan ha hatt for inspirasjon.


Hvor mye lønn du søker? Eller hvor mye lønn er du venter?


Når intervjueren ber deg din lønnskrav, det betyr vanligvis at de som deg og vurderer å ansette deg til å bli en del av deres selskap.


Noen arbeidsgivere ville selv be din lønn historie fra din tidligere jobber. Dette vil gi dem en idé om hvor mye du ville vurdere å spørre fra dem. En sikker måte å svare på dette spørsmålet er å be for en lønn som er lik eller nær hva du tidligere mottar. Eller bare Fortell dem at du er villig til å motta et beløp som er rettmessig commensurate posisjonen eller jobben du søker for.


Hvis du var et dyr, hva kan av dyr ville du være?


Dette spørsmålet er rettet mer å vite personlighet som du har. Prøv å tenke på dyr som ikke er skadelig, men heller utstillinger gode kvaliteter som stemmer med typen posisjon du søker om.

No comments:

Post a Comment