Wednesday, December 12, 2012

Hvordan Cope etter å miste jobben din

Oppriktig snakker, håndtere virkningen av jobb tap tar litt tid å forlate, men den enkleste måten å komme seg fra dette traumet er å akseptere realiteten uansett hvor ubehagelige kan det hende ved å investere din tid i noen aktiviteter som vil få deg til å leve drømmen og bli hva du planlegger å være i livet.


Når du mister en jobb, er det ulike alternativer åpne for deg som veien videre.


1. En av de første tingene som kommer til hjernen er å vurdere å få en annen jobb en gang: dette alternativet kan være bra for deg hvis du er fortsatt under en alder av 35 år, eller det er en sterk løfte om å være absorbert et annet sted.


2. Du kan tenke på å flytte til et annet land eller en by som mange mennesker gjør nå for å forfølge karrieren det, men du må også vurdere en rekke faktorer som kostnaden ved flytting, må sikkerhet for å få en passende jobb for din status og kvalifisering, og til slutt du vurdere virkningen slik beslutning vil ha på din familie,


3. Det andre alternativet som interesserer meg mest som er hovedfokus for denne artikkelen er å vurdere en mulighet til opprette mulighet i din vanskeligheter.


Etter mye bekymring og følelse av selvtillit tvil om din fremtid etter at du har mistet jobben din; livet fortsetter og som sådan må du akseptere realty raskt og flytte videresender ved å se for oss selv å oppnå større suksess i uansett hva du velger å gjøre å være på egen hånd.


Mest foretrukket fremtiden alle mellom 35 og over som finne seg selv ut av betalt jobb aldersgruppe kunne bygge er å begynne å gjøre hva han/hun mener i eller hva han har drømt for å bli lenge før han mistet jobben, og ved å gjøre det han/hun ville lykkes i å oppnå frihet fra karriere slaveri og problemer av arbeidsmarkedet.


Kommer til å tenke på det, hvis en mann i hans 37 mistet sin jobb og bestemmer seg for å få en annen; hvor lenge kan han bo på jobb før han bedt om å gå igjen? Dette er grunnen til hvorfor jeg tror løpet av jobb tap er en periode med harvest for de som tror på seg selv.


Hvis du har drømt om å sette opp en virksomhet som du kan ringe ditt eget, er dette muligens rett tid å bringe slik drøm til virkelighet, la meg minne deg om at alle gode ting starter med en drøm. Hvis du har en bestemt bedrift som har vært brennende i ditt hjerte lenge før du mistet jobben, eller du har vært å tenke hvordan du kan muligens få ut av rotteracet og frykt for utviklende nedbemanning som gjennomsyrer dagens arbeidsmarkedet, du er nå i en bedre posisjon til å adlyde magefølelsen din bare ved å oversette alle erfaring og ferdigheter du har anskaffet som ansatt i ett skjema av enterprise eller den andre.


Jeg tror jobb tap er for et formål som det markerer begynnelsen på høstens sesong og den skaffer du med største muligheten til å motta svar på dine lenge fremragende bønner. Jeg minnes en av disse uttrykk av Business Mentor som det er mange folk med potensial til å bli stor, men ville ikke før de blir tvunget ut av sin nåværende luksuriøse, kan du faktisk begynne å bygge din egen varig arv og luksus.


Derfor anbefaler jeg deg å tenke på flere mulighet og positive ting foran deg enn din nåværende vanskeligheter, erstatte selvødeleggende tanken går gjennom hodet ditt nå med håp om en større fremtid som en fremvoksende MD/konsernsjef der ingen dikterer hvordan du tilbringe tiden din, og ingen dikterer grensen på din storhet.


Er du forvirret om hva du skal gjøre og hvordan du skal gå om det? Bekymre deg ikke, jeg er enig med deg, det er så mange utfordringer som du må overvinne, men disse utfordringene er ikke så tøff som du tror. Alt du trenger er å bygge opp mot og tro hvis andre kan, så kan du også. Jeg oppfordrer deg til å studere og gjøre undersøkelser i de erfaringer og råd fra de vellykkede gründere i ditt å velge område, få sine vinnende strategier som du kan utforske for å bygge opp virksomheten din også.


Hvis du er fortsatt bekymret om hva å gjøre og hvordan du starter, kan du ta disse tipsene som en nyttig guide til å løse disse utfordringene.


1. Det første du må forstå er at start- og sykepleie enhver bedrift vellykket tar litt tid, og det krever nøye planlegging og mye tålmodighet.


2. Være at siden det kan, å vite typen virksomhet å gjøre vil medføre spørre deg selv hva interesse du har og hvor din styrke ligger


3. Engasjer deg i en formell eller uformell mulighetsstudie for å bekrefte hvis Forretningsideen må du stå en bedre sjanse til å lykkes.


4. Hvis du etter dette du er fortsatt ikke sikker på hva du skal gjøre, så jeg råd du å søke råd fra noen Offline/Online gründere, der er masse god Internett-bedrift som du kan gjøre.
Før du gjør denne øvelsen nøye og komme opp med en idé for pålitelig og lønnsom virksomhet som står en bedre sjanse for å lykkes i dagens økonomiske situasjon er du råd til ikke å del med din kapital.

No comments:

Post a Comment