Sunday, December 30, 2012

Karriere ekstrautstyr ledelse Course Review

Ledelse er et vanskelig emne, i beste fall. Kanskje er dette grunnen til å finne en enkelt kilde som dekker alle aspekter av dette emnet synes nesten umulig. Og hva mer, mye av informasjonen som er tilgjengelig på lederskap i dag kraner i datert forskning, gjør dagens moderne ledelse mestring mer unnvikende enn noensinne.


Sikker, der i en mengde informasjon der ute-bøker, nettsteder, etc., men å finne en troverdig, gå til kilde som kan bli regnet for å bringe om sterke resultater, kan være nesten umulig.


Det vil si før nå.


For hvis du er en leder, gruppeleder eller inspirert professional, du endelig har innen rekkevidde verktøyene som trengs for å lede vellykket. Takk til teamet på sinn-verktøy, er alt som trengs for å oppnå lederskap suksess-den nyeste forskningen, bevist verktøy, teknikker, ressurser og øvelser, satt sammen i en enkelt ressurs, hensiktsmessig med tittelen "Hvordan å lede: oppdage the leder i deg".


Grundig forsket og skrevet av en anerkjent team av eksperter, lærer "Hvordan å lede: oppdage the leder innen du" de enkle, praktiske prinsippene som noen kan søke om å bli en effektiv leder.


Videre, denne ledelse kurs og arbeidsbok dispels mytene rundt lederskap (for eksempel at gode ledere er født, ikke trent) ved å forklare de helt, enkel, oppdatert prinsippene som er grunnlaget for solid, respektabel ledelse. Og det lærer de 48 grunnleggende ferdighetene for å bli en effektiv leder.


Skrevet av sinn verktøy grunnlegger James Manktelow, som også skrev "Gjør tid for suksess!" og "Stress-verktøy," sammen med verdenskjente ledelse ekspert Felix Brodbeck og kunnskapsoverføring spesialist Namita Anand, "Hvordan å lede: oppdage the leder innen You" er et resultat av et år lange samarbeid som banket inn noen av de største sinnene i verdens lederskap arena.


Videre er kurset brakt til deg av høyt spesialiserte MindTools.com teamet, en av verdens mest besøkte lederutdanning og karriere utvikling nettsteder, utdanne mer enn 4,000,000 gjestene hver år.


"Hvordan du bly: Oppdag leder innen du," består av åtte forskjellige moduler, inkludert:


Betydningen av ledelse
Bli kjent med deg selv
Få "Right Stuff"
Opprette vinne ideer
Makt til å Rouse
Å få ting gjort
Utvikle din Team
Få ekstra kanten


Hver modul er etterfulgt av en detaljert guide som viser nøyaktig hvordan å implementere verktøy og teknikker, støttet av øvelser som ytterligere sikrer at deltakerne har en full forståelse av hva det tar for å være en effektiv leder.


Lignende i format til andre populære sinn verktøy e-bøker og kurs, det er også flere kilder, koblinger og andre opplysninger oppgitt gjennom "hvordan å lede: Oppdag leder i deg." Koblingen til klassen kan finnes på http://www.careerenhanceonline.com.

No comments:

Post a Comment